Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot HSW 852-04-1244

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
HSW 852-04-1244
Out Of stock
Descriere
Despre depozitul nostru am putea spune ca reprezinta cartea noastra de vizita, in orice moment utilat cu tot ceea ce ai putea avea nevoie pentru o activitate fara intreruperi. La noi vei gasi mai mult decat niste piese de schimb inalt calitative; suntem disponibili sa te invatam ce sa faci cu ele, pentru a beneficia de calitatea lor cat mai mult timp.
Acest pivot HSW 852-04-1244 pe care l-ai cautat este o piesa super bine cotata in categoria celor de transmisie, pe care ne straduim sa o aducem permanent pe stoc. Vei vedea ca primeste recomandari dintre cele mai interesante si este recunoscuta pentru fiabilitatea ei, caci are multiple aplicatii.

Piesele noastre de schimb reprezinta investitia ta pe termen lung!
Un astfel de pivot HSW 852-04-1244 se fabrica intr-un atelier de creatie tehnica de ultima generatie si intruneste toate calitatile unei piese de rezistenta. In primul rand, rolul lui principal se refera la cum mentine echilibrul perfect al utilajului si cum sustine greutatea lui in totalitate.
Este produs dintr-un aliaj metalic foarte dur, un material care-i asigura rezistenta pe toata durata unei zile intense de munca. Se comporta excelent la socuri mecanice si tensiuni, cu sanse scazute de a se putea rupe.

Echipa noastra este alaturi de tine, pentru a te scoate din orice situatie neplacuta!
Fie ca ai nevoie de un simplu sfat sau de interventii mai complexe, alaturi de noi primesti consultanta tehnica de calitate!
• Te ajutam sa alegi o piesa perfect compatibila cu utilajul tau
• Iti putem aduce nenumarate recomandari atunci cand cauti un atelier de specialitate
• Te ajutam sa inveti o intretinere personalizata, pe termen lung, a pieselor utilajului tau
• Venim acolo unde esti daca ai defectiuni grave, pentru asistenta tehnica de urgenta, alaturi de echipa noastra de profesionisti
Nu ezita sa ne cauti, cere cu indrazneala serviciul de consultanta, drept pe care l-ai castigat devenind clientul nostru.

Acest pivot HSW 852-04-1244 este o piesa ce nu iti poate da batai de cap, o poti achizitiona cu incredere, intrucat detine o garantie pe o perioada de 6 luni. Certificatul il primesti chiar la livrare si il poti folosi in caz de defectiuni din fabrica.

Daca te-ai hotarat sa cumperi un pivot HSW 852-04-1244 plaseaza comanda ta catre agentii nostri, telefonic sau online, in site-ul firmei. Produsul va fi expediat rapid si vei intra in posesia lui in aproximativ 24 de ore, oriunde ai fi, cu plata ramburs.
Poti, de asemenea, sa ridici personal comenzile tale, asa ca te asteptam cu drag la sediul nostru!

Montajul pieselor de schimb se efectueaza exclusiv intr-un atelier de specialitate, pentru a beneficia de servicii calificate. Este recomandarea noastra ferma pe care o adresam clientilor, intrucat piesele de schimb au nevoie de un montaj corect. In caz contrar, piesele nu vor rezista si vei ajunge sa le schimbi din nou, in cel mai scurt timp. Pentru o functionare pe o perioada cat mai extinsa de timp, monteaza cu responsabilitate!
Pentru recomandari, apeleaza negresit agentii nostri.

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: 5RBKS90D-A 
Trimite mesaj
Din Gura in Gura