Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara tractor Deutz Fahr Agrotron 7230 TTV

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron 7230 TTV
Cod produs
ZO8R1D0C-A-BT
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru gazduieste absolut tot ce iti trebuie pentru o activitate fara intreruperi. In plus, alaturi de noi primesti consultanta gratuita, super utila afacerii tale, intrucat vei intra in posesia unor informatii extrem de pretioase, folositoare pe termen lung. Acest simering planetara Deutz Fahr 7230 TTV iti poate asigura etansarea foarte buna de care esti interesat in acest moment. Este o piesa foarte obisnuita pentru utilajele agricole si de constructii, asa ca ne straduim sa o regasesti permanent pe rafturile noastre.

Fiecare produs ce ajunge pe rafturile depozitului nostru este evaluat personal de catre echipa noastra de specialisti, care se asigura ca piesele sunt impecabile in ceea ce priveste calitatea si durabilitatea lor. Asa, tu vei obtine o componenta rezistenta, construita din cele mai bune materiale de pe piata. Totodata, raportul calitate-pret pe care il vei gasi in magazinul nostru este unul imbatabil - portofelul tau nu va ramane niciodata gol cand alegi sa achizitionezi piese de la noi.

Simering planetara Deutz Fahr 7230 TTV - o piesa fiabila si accesibila, gata de utilizare!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Atuul ei este etansarea durabila pe care o ofera. Astfel, piesa are rolul de a asigura etansarea reductorului de transmisie la locul de strapungere al capului de planetara prin fuzeta. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior. Durabilitatea semnificativa a piesei si pretul avantajos recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente dar si schimbarea bucsei.

Cere ajutorul agentilor nostri, indiferent de situatia in care te afli!
Este usor sa te simti deznadajduit cand defectiunile isi fac aparitia! Dar fii pe pace, fiindca noi gasim intotdeauna solutia perfecta si piesele de schimb compatibile cu tractorul tau! Ia legatura cu noi asa cum preferi tu: online, prin e-mail sau telefonic. Suntem pregatiti sa te ajutam numaidecat: avem ani de experienta in spate si un depozit foarte bine aprovizionat. Nu uita un singur aspect: consultanta tehnica oferita aici este complet gratuita! Ce mai astepti? Hai sa ne cunosti si te vei bucura de o experienta tehnica convenabila!

Acest simering planetara Deutz Fahr 7230 TTV este cea mai buna afacere pentru tine, detine o garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul de garantie atunci cand se livreaza produsul, alaturi de factura.

Daca esti convins ca acest simering planetara Deutz Fahr Agrotron 7230 TTV este ceea ce ii trebuie utilajului tau, atunci plaseaza o comanda catre agentii de vanzari, printr-un simplu apel telefonic. Poti, la fel de usor, sa inregistrezi o cerere direct in site-ul nostru. Noi ne grabim cu expedierea, iar tu primesti coletul tau in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara, cu plata ramburs. Produsele pot fi ridicate si personal direct din sediul nostru din aprropiere de Bucuresti!

Treaba asta cu montajul este pe cat de discutabila, pe atat de simpla. Un lucru este clar: piesa de schimb are nevoie de un montaj perfect, iar pentru asta ai nevoie de asistenta unui mecanic cu experienta. Din acest motiv recomandam tuturor clientilor sa isi expuna utilajele exclusiv atelierelor de specialitate si sa evite improvizatiile. Singura metoda prin care piesa poate functiona corect mai mult timp este sa fie bine montata. In cazul in care ti-ar placea sa obtii serviciul nostru de montaj, te rugam sa vorbesti cu unul dintre reprezentantii nostri!

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Simeringul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM).

Codul produsului: ZO8R1D0C-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura