Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara tractor Deutz Fahr Agrotron TTV 630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron TTV 630
Cod produs
FE1SXDJV-A-BT
Out Of stock
Descriere
Te-ai saturat sa explorezi internetul de la cap la coada, fara sa gasesti componentele de care ai nevoie pentru utilajul tau? Ei bine, poti fi cert de un lucru: cand colaborezi cu firma noastra, iti oferim o experienta tehnica inegalabila! Cum facem asta? Comunicand cu tine asa cum doresti: online, telefonic sau prin e-mail. Totodata, iti punem la dispozitie cele mai fiabile piese de schimb de pe piata, la un pret prietenos cu buzunarul. Pentru un tractor excelent, iti propunem un simering planetara Deutz Fahr TTV 630 durabil.

Depozitul nostru gazduieste tot ce ti-ai putea dori pentru ca activitatea ta de productie sa se desfasoare intr-un mod cat mai eficient, fara intreruperi. Alaturi de noi poti sa gasesti orice piesa, indiferent unde se fabrica. Detinem piese de ultima generatie, practice cu adevarat, ce iti ofera un suport concret!

Cere acum o oferta! Ai incredere in acest simering planetara Deutz Fahr TTV 630 pentru tractor - este o componenta de nadejde!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Atuul ei este etansarea durabila pe care o ofera. Astfel, piesa are rolul de a asigura etansarea reductorului de transmisie la locul de strapungere al capului de planetara prin fuzeta. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior. Durabilitatea semnificativa a piesei si pretul avantajos recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente. Este posibil sa ai nevoie si de bucsa care asigura sustinerea planetarei.

Foloseste cu incredere serviciul nostru gratuit de consultanta!
In cadrul firmei noastre vei intalni o echipa de profesionisti pe care ii vei putea contacta la nevoie. Astfel, ei te vor ajuta cu orice ai avea nevoie. De la gasirea pieselor potrivite pentru utilajul tau si pana la recomandarea unui mecanic cu experienta in domeniu, noi vrem sa iti propunem cea mai facila si convenabila solutie pentru orice problema ai! Te asteptam la telefon sau online, pe site-ul nostru, gata sa te ajutam cu orice ai nevoie.

Acest simering planetara Deutz Fahr TTV 630 este o piesa pe care o poti achizitiona cu incredere, detinand o garantie pe o perioada de 6 luni, pentru eventualele defectiuni din fabrica.

Deoarece ne apreciem foarte mult clientii, iti punem la dispozitie un serviciu de livrare prin curier, extrem de rapid. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, iti pregatim coletul si il predam curierului. Astfel, produsul va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Metoda de plata este ramburs, iar la primire ai posibilitatea de a verifica piesa. De asemenea, daca vrei sa ridici acest simering planetara tractor Deutz Fahr Agrotron TTV 630 personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Important in acest caz este sa nu existe joc in cazul elementului care penetreaza simeringul la interior, pentru ca daca apar abateri risti deformarea lui. Noi recomandam clientilor nostri sa isi repare utilajele exclusiv in ateliere de specialitate, pentru a ajuta piesele de schimb sa functioneze o perioada cat mai indelungata. Un montaj gresit va compromite noua ta piesa, iar investitia ta va fi ca si pierduta. Daca nu stii unde sa te duci pentru a beneficia de un serviciu calificat, cere agentilor nostri o parere. Veti gasi impreuna o recomandare de calitate!

Specificatii tehnice

Produsul este fabricat din FPM (cauciuc fluor carbon), ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii. Simeringul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului: FE1SXDJV-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura