Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor Deutz Fahr Agrotron TTV 410

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
JDUL9T61-A-CD
Out Of stock
Descriere
Pune-ti investitiile in siguranta si ai grija ca piesele de schimb pe care le cumperi sa fie perfecte pentru utilajul pe care il conduci! Este in joc timpul tau atat de pretios! Iti recomandam acest simering Deutz Fahr Agrotron TTV 410 din depozitul nostru. Acest element de transmisie este o parte esentiala a grupului reductor, care ofera protectie eficienta in fata factorilor externi. Este prelucrat in cadrul fabricilor Original Carraro si promite sa reziste la exploatare intensa pe o perioada indelungata. Reprezinta o investitie care merita atentia ta, intrucat joaca un rol important in functionarea utilajului tau!

Incepand cu calitatea pieselor si continuand cu serviciul de consultanta, depozitul nostru poate fi cea mai buna sursa de forta si eficienta. Nu exista situatie sau defectiune pe care sa nu o rezolvam, iar actiunea noastra se efectueaza in timp util pentru tine. Inca de la primul apel suntem gata sa ne punem in miscare, oricare ar fi situatia care te provoaca si cu care vrei sa ne provoci!

Simering Deutz Fahr Agrotron TTV 410 este inceputul unei povesti de succes!

Rolul unui simering e covarsitor. Etansa grupul reductor. Sigileaza. Pastreaza lubrifiantul in interior, ferindu-l de impuritati si umezeala. Protejeaza angrenajul de uzura prematura asigurandu-i o functionare optima. Piesa e realizata din NBR Cauciuc Nitril Butadin si are o carcasa metalica exterioara. Rezista la temperaturi ridicate si la un grad mare de toxicitate.

Daca performanta este pe lista ta, atunci trebuie sa ne cunoastem!

Succesul activitatii tale este o chestiune de timp. Pur si simplu, la un moment dat, ceva magic se intampla cand mergi pe drumul tau. De ti-ai ales sa mergi pe calea agriculturii sau pe cea constructiilor, esti inconjurat de toate sforile pe care ti le poate intinde tehnica si tehnologia. Insa noi iti intindem o mana de ajutor si iti luminam calea prin serviciul nostru gratuit de consultanta! Nimic nu se compara cu satisfactia de a-ti vedea rezultatele muncii: mari, palpabile si extrem de profitabile!

Promovam cu cutezanta piesele de calitate. Asadar, iti oferim acest simering butuc pentru tractor Deutz Fahr Agrotron TTV 410 alaturi de un certificat de garantie valabil 6 luni. Ce mai ramane de spus?!

Totul functioneaza fara piedici atunci cand comanzi de la noi. Facem tot ce trebuie sa facem si iti livram acest simering Deutz Fahr Agrotron TTV 410 in 24 de ore, oriunde in tara. Site-ul nostru contine felurite remedii pentru defectiunile utilajului tau!

Un montaj improvizat sau pe care l-ai incredintat unui amator fara experienta este un fel de degringolada. Asta pentru ca vei pierde investitia pe care tocmai ai facut-o. Iar asta nu e tot! Piesa necorespunzator montata poate deveni un pericol pentru alte componente din angrenajul utilajului tau.

Specificatii tehnice:

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5/16 mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura