Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering grup conic tractor Deutz Fahr Agrotron TTV 630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron TTV 630
Cod produs
R4G39N7U-A-BT
Out Of stock
Descriere
Acest simering grup conic Deutz Fahr TTV 630 este un element perfect pentru etansarea de care ai nevoie! Este un produs extrem de popular si solicitat de muncitori din toate zonele tarii. Datorita importantei sale pentru buna functionare a utilajelor agricole si de constructii, ne straduim sa il gazduim permanent in depozitul nostru. Ai avut experiente neplacute cu reparatiile in trecut? Ei bine, nu mai e cazul sa ai dubii.

Daca ai ajuns pe site-ul nostru, inseamna ca vrei calitate si profesionalism. Norocul tau este ca la ACN Piese Utilaje vei gasi o echipa de profesionisti, gata sa te ajute la fiecare pas, precum si un depozit foarte bine aprovizionat! Cateva click-uri pe site-ul nostru ar trebui sa te convinga - aici nu facem compromisuri. Principiul dupa care ne ghidam este fiabilitate la un pret accesibil!

Cere acum o oferta pentru acest simering grup conic Deutz Fahr TTV 630 si il vei achizitiona la un pret imbatabil!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a etansa carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior. Durabilitatea semnificativa a piesei si pretul avantajos recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Serviciul nostru gratuit de consultanta, un ajutor concret pentru tine!
In acelasi timp, pe langa avantajele enumerate anterior, mai trebuie sa stii ceva. Cand achizitionezi produse de la noi, piesa comandata vine “la pachet” cu o asistenta tehnica gratuita, de top! Colegii nostri vor fi alaturi de tine la fiecare pas - daca vrei asta, desigur. In cazul in care vrei sa te asiguri ca ai identificat piesa corecta sau nu ai idee cum sa plasezi o comanda, ia legatura cu noi fara sa te mai gandesti si a doua oara!

Acest simering grup conic Deutz Fahr TTV 630 este cea mai buna afacere - detine o garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Certificatul il primesti la livrarea coletului, alaturi de factura, si il poti folosi in situatiile neplacute, desi probabilitatea ca acestea sa existe este foarte mica.

Fie ca utilajul tau este defect sau nu, timpul trece oricum! Cand colaborezi cu firma noastra, un fapt e cert: livrarea prompta este un aspect esential in acest domeniu. Noi iti pregatim produsele dorite cat mai rapid posibil si le predam curierului la scurt timp dupa ce ai primit confirmarea comenzii. Timpul estimativ de livrare este de o zi lucratoare. Plata se va face in regim ramburs, la primirea coletului. Ai si optiunea de a ridica acest simering grup conic punte fata tractor Deutz Fahr Agrotron TTV 630 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Alege sa ai parte de un montaj impecabil, executat de un mecanic specializat in acest domeniu. Noi venim cu solutia potrivita! Atelierul nostru mobil se va deplasa la punctul de lucru al utilajului tau, unde iti putem monta piesa comandata sau putem efectua orice reparatie doresti tu. Astfel, te vei asigura ca tractorul functioneaza corect si ca simeringul va avea o durata de viata lunga. Daca esti interesat de acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe reprezentantii nostri pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Simeringul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM), ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii.

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului: R4G39N7U-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura