Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru punte Carraro 644424

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 644424
Cod produs
RBA8DQ3V-A-BT
Out Of stock
Descriere
Site-ul nostru iti pune intotdeauna la dispozitie o suita de servicii tehnice complete. Astfel, te afli la un click distanta de cele mai bune componente de pe piata. Aici le vei gasi la cel mai bun pret posibil, insotite de garantie si un suport tehnic exemplar. De aceasta data iti sugeram sa iti indrepti atentia spre acest simering pinion atac punte Carraro 644424 din oferta noastra curenta. Este o piesa de schimb de top, gata sa iti reabiliteze utilajul intr-o clipita. Comanzi, montezi si pornesti la treaba. Simplu, nu-i asa?

Colegii nostri se asigura personal ca fiecare componenta ce ajunge pe rafturile noastre respecta cele mai inalte standarde. Astfel, tu si echipamentul tau veti da un randament exceptional. Munca nu se termina niciodata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie o corvoada. Din contra, cand ai o masinarie puternica, timpul trece mai usor decat crezi.

Simering pinion atac punte Carraro 644424 - plaseaza chiar aici comanda ta pentru acest produs durabil, ce tine departe umezeala si impuritatile!
Simeringul etanseaza carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Asigura cea mai buna protectie impotriva prafului. Rezistenta crescuta a piesei si pretul foarte bun recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Un asemenea simering de la Carraro are un profil special, de aceea recomandam doar folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele neconcordante intre utilaj si piesele echivalente. Este fabricat, cu responsabilitate, dintr-un cauciuc fluor carbon (FPM) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii. Totodata, este o piesa originala, in care iti poti pune increderea!

Alaturi de noi vei obtine solutia potrivita pentru utilajul pe care il administrezi!
Sunt atatea motive pentru care ar trebui sa colaborezi cu noi! Ce ai spune de inca unul? Fiecare componenta de pe website-ul nostru vine insotita de un suport tehnic gratuit si inegalabil! Tot ce ai tu de facut este sa iei legatura cu noi: online (completand formularul de pe site), telefonic sau prin e-mail. Echipa noastra este pregatita sa te ajute asa cum stim noi mai bine: asigurandu-ne ca tu obtii solutia potrivita atat pentru utilajul - cat si pentru buzunarul tau.

Acest simering pinion atac punte Carraro 644424 este o piesa in care iti poti pune toata increderea, intrucat nu-ti poate aduce neplaceri! Detine o garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni. Certificatul il primesti la livrarea coletului, alaturi de factura, si il poti folosi in situatia defectiunilor din fabrica. Probabilitatea acestor situatii este foarte mica, insa daca vei fi expus acestor neplaceri, vom gasi impreuna o solutie in favoarea ta!

Deoarece ne apreciem foarte mult clientii, iti punem la dispozitie un serviciu rapid de livrare prin curier. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, iti pregatim coletul si il predam curierului. Metoda de plata este ramburs, iar la primire ai posibilitatea de a verifica piesa. De asemenea, daca vrei sa ridici acest simering pinion atac pentru punte Carraro 644424 personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Daca vrei sa te asiguri ca utilajul tau va functiona ca la carte, precum si ca piesa comandata va avea o durata de viata lunga, noi te indemnam sa apelezi la serviciile unui mecanic cu experienta in domeniu. De un montaj impecabil poate avea parte si vehiculul tau, cu ajutorul atelierului nostru mobil. Dotat cu un echipament performant, el se poate deplasa la punctul tau de lucru, oriunde in Romania. Mecanicii nostri colaboratori iti pot monta simeringul sau efectua orice reparatie necesara. Pentru mai multe informatii despre acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe agentii nostri!

Specificatii tehnice

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului: RBA8DQ3V-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura