Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru punte Carraro 643627

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 643627
Cod produs
LNMKBG78-A-BT
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este accesat de muncitori din toate zonele tarii si ii sustine pe acestia, indiferent care le sunt solicitarile. Gazduim piese rezistente si fiabile, care se preteaza unei diversitati de utilaje si care, pentru a ajunge pe rafturile noastre, trec prin filtrul calitatii. Probabil ca ai nevoie de un nou reper pentru o etansare eficienta, asa ca hai sa cunoastem mai bine acest simering pinion atac punte Carraro 643627 nou, prezentat in imaginile alaturate!

Stationarea fortata provocata de o defectiune inseamna timp irosit si bani pierduti. Intoarce-te la munca numaidecat si dobandeste succesul mult dorit! Ca sa iti usuram treaba, noi ne ocupam de cele doua aspecte cruciale in acest domeniu: fiabilitate si promptitudine. Tot ce ai de facut este sa ne contactezi atunci cand apare defectiunea, iar noi ne ocupam de restul imediat!

Simering pinion atac punte Carraro 643627 - un produs extraordinar! Comanda-l aici si iti propunem cel mai bun pret de pe piata!
Simeringul etanseaza carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Asigura cea mai buna protectie impotriva prafului. Rezistenta crescuta a piesei si pretul foarte bun recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Un asemenea simering de la Carraro are un profil special, de aceea recomandam doar folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele neconcordante intre utilaj si piesele echivalente. Este fabricat, cu responsabilitate, dintr-un cauciuc fluor carbon (FPM) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii. Totodata, este o piesa originala, in care iti poti pune increderea!

Beneficiezi de consultanta gratuita de calitate, oricand intalnesti o problema!
Echipa noastra este temeinic implicata in activitatea de productie a clientilor si le ofera serviciul gratuit de consultanta, extrem de folositor. Practic, oricare ar fi situatia cu care te confrunti, noi suntem dispusi sa te invatam ce ai de facut pentru rezultate de succes. Te ajutam sa economisesti timp, bani si energie, oferindu-ti solutii dintre cele mai pertinente pentru montaj, intretinere si reparatii. Suntem gata sa venim catre tine atunci cand ai defectiuni ingrijoratoare, cum ar fi imobilizarea utilajului. In acest caz, vom trimite o echipa de profesionisti gata sa actioneze de urgenta pentru a pune utilajul tau in miscare.

Stim ca vrei sa faci alegerea corecta. De aceea vei regasi in pachetul primit, pe langa acest simering pinion atac punte Carraro 643627 comandat, factura si certificatul de garantie aferent (valabil 6 luni). Bucura-te din plin de componenta noua, fara nicio grija!

Traim in „secolul vitezei’’. Ce inseamna asta? Nimeni nu vrea sa piarda vremea. Exact asta iti garantam: servicii tehnice complete, livrate intr-o maniera prompta. Ca sa vezi ca suntem seriosi, daca comanzi (online, telefonic sau prin e-mail) astazi piesa de care ai nevoie, maine o montezi deja pe utilaj! Ai nevoie de acest simering pinion atac pentru punte Carraro 643627 acasa sau la punctul de lucru? S-a facut! Da-ne doar informatiile necesare prin formularul online sau suna-ne si noi livram produsul in timp util. Alternativ, poti ridica coletul personal, in orice zi lucratoare, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Monteaza produsele de schimb in cadrul optim al unui atelier de specialitate. Evita efectele catastrofice ale unui montaj gresit. Cu alte cuvinte, ai grija de investitia ta, evita improvizatiile si ai incredere in serviciile calificate ale unui profesionist cu experienta. Daca nu stii unde sa te duci, cere ajutor din partea colegilor nostri, iar ei iti vor face recomandarile potrivite!

Specificatii tehnice

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul propdusului: LNMKBG78-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura