Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Randon 219000795

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Randon 219000795
Out Of stock
Descriere
Acest pivot Randon 219000795 face parte din categoria pieselor de transmisie si se regaseste in depozitul nostru, permanent, la cererea clientilor. Fiind o piesa atat de necesara, inregistreaza foarte multe cereri, iar noi il livram in toate zonele tarii, catre muncitori agricultori si constructori. Acceseaza si tu depozitul nostru, atat de bine utilat cu piese de ultima generatie, un univers tehnic care pune la dispozitia ta tot ce iti trebuie pentru o activitate neintrerupta.

Ai incredere in depozitul nostru, gazduieste piese de inalta calitate!
Un asemenea pivot Randon 219000795 este fabricat intr-unul dintre cele mai moderne laboratoare tehnice din lume, sub atenta supraveghere a inginerilor. Produs dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, se comporta excelent in cele mai intense zile de munca, face fata tensiunilor si socurilor mecanice. Echilibreaza perfect utilajul si mentine toata greutatea acestuia in siguranta, chiar si la cele mai dificile viraje.

Apeleaza la serviciul nostru de consultanta ori de cate ori ai nevoie!
Suntem gata sa raspundem oricand apelurilor tale, intrucat am invatat cat de important este pentru tine sa fii permanent asistat de-a lungul sezonului de munca. O zi de lucru pierduta aduce multe pagube, iar economiile, energia si timpul tau ar trebui sa le investesti in dezvoltarea ta. Alaturi de noi poti sa-ti cunosti mai bine utilajul, asa incat intreruperile sa devina doar trecut. Te ajutam sa implementezi cateva metode de intretinere si suntem oricand dispusi sa-ti impartasim cele mai pertinente recomandari. Fie ca ai nevoie de o simpla informatie, fie ca utilajul tau necesita reparatii de urgenta, intr-o defectiune grava, bazeaza-te pe promptitudinea noastra!

Acest pivot Randon 219000795 poate fi achizitionat cu incredere, intrucat detine un certificat de garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru acele defectiuni din fabrica.
Desigur, acestea sunt niste situatii extrem de rare, insa atunci cand treci printr-o situatie neplacuta, nu ezita sa vorbesti cu noi pentru a o rezolva impreuna.

Daca te-ai hotarat sa cumperi un pivot Randon 219000795plaseaza comanda ta catre agentii nostri, telefonic sau direct in site-ul firmei. Vei primi produsul comandat cat mai repede, in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la primirea coletului.
Daca iti doresti sa ridici personal produsele tale, te asteptam in vizita la sediul nostru!

Montajul pieselor de schimb poate fi o adevarata aventura daca te abati de la recomandarile noastre de a expune utilajul exclusiv unui atelier de specialitate. Daca vrei sa te bucuri de noua ta achizitie mai mult timp, ai face bine sa te orientezi catre un profesionist cu experienta. In caz contrar, piesa de schimb se va compromite in cel mai scurt timp.

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului

Codul produsului: ZK2UC169-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura