Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 3650

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 3650
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru a devenit un asistent tehnic temeinic pentru muncitorii agricultori si constructori din toata tara. Zilnic facem eforturi pentru a-l utila cu piese de schimb uzuale pentru tine, nu inainte de a le trece prin propriul nostru filtru: cel al calitatii.
Acest pivot tractor Massey Ferguson MF 3650 este o piesa de transmisie super bine recomandata de catre utilizatori si primeste garantia calitatii din partea producatorului. Produsul se regaseste pe stocul nostru si poate ajunge catre tine, in cel mai scurt timp, in orice zona din tara.

Cumpara cu incredere! Avem produse fiabile, pe care te poti baza!
Cere acum o oferta pentru acest pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 3650 - este cea mai buna afacere, o piesa de schimb super rezistenta, lucrata cu responsabilitate dintr-un aliaj metalic foarte dur. Rezista celor mai intense conditii de munca si are cele mai scazute sanse de ruptura.
Superputerea acestui pivot tractor Massey Ferguson MF 3650 este ca mentine perfect echilibrul utilajului si sustine toata greutatea lui in siguranta.

Ne implicam activ in activitatea ta de productie!
Comercializam cele mai moderne produse de pe piata, este adevarat, fie ca vorbim despre piesele de schimb, fie ca vorbim despre consumabile. Insa ceea ce ne diferentiaza complet de restul targului este ca oferim consultanta de calitate, gratuit, celor ce au devenit clientii nostri. O piesa de schimb inalt calitativa are nevoie de un montaj perfect si de o intretinere personalizata modelului pe care il detii. O defectiune trebuie remediata cu viteza, iar prin metodele noastre de mentenanta, intreruperile neplacute se pot rari sau dispar complet. Suntem pregatiti oricand sa venim catre tine, cu o echipa de profesionisti, atunci cand utilajul tau are defectiuni ingrijoratoare si este imobilizat.

Poti sa achizitionezi fara grija acest pivot tractor Massey Ferguson MF 3650 intrucat vei primi alaturi de factura si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni. Desi sunt extrem de rare aceste situatii, certificatul cu pricina il poti folosi pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa cumperi un pivot tractor Massey Ferguson MF 3650 plaseaza comanda ta catre agentii nostri, telefonic sau direct in site-ul firmei. Vei primi degraba produsul tau, in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara, cu plata la livrare.
Comenzile pot fi ridicate si personal din cadrul sediului nostru, un prilej numai bun pentru a ne cunoaste si a discuta despre intretinerea utilajului.

Daca vrei sa te bucuri de noua ta achizitie cat mai mult timp, ai face bine sa te orientezi catre un atelier de specialitate. In acest fel vei avea garantia unui serviciu calificat, iar piesa de schimb va fi montata corect. In caz contrar, piesa se va uza prematur, iar tu vei fi nevoit sa o schimbi din nou si sa o iei de la capat cu investitia.
Asteptam apelul tau pentru a-ti oferi cateva recomandari!
Daca nu stii incotro sa te duci, apeleaza la noi fara gres, pentru a obtine cateva recomandari de service-uri de calitate in zona ta. In acest fel vei evita improvizatiile si serviciile indoielnice!

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: XD2QC90I-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura