Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 3645

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 3645
Out Of stock
Descriere
Acceseaza depozitul nostru ori de cate ori utilajul tau iti va arata noi simptome ca are nevoie de imbunatatiri. Acest univers tehnic pe care il aprovizionam cu atatea eforturi este cartea noastra noastra de vizita preferata de muncitori din intreaga tara.

Produsul cautat de tine, acest pivot tractor Massey Ferguson MF 3645 este o piesa de transmisie super bine cotata in categoria ei. O piesa uzuala ce se regaseste chiar acum pe stoc pe care o putem trimite in cel mai scurt timp, oriunde in tara.

Pentru a ajunge pe rafturile noastre, piesele de schimb trec prin filtrul calitatii! Cere acum o oferta!
Un pivot pentru tractor Massey Ferguson MF 3645 are tot ce-i trebuie pentru a rezista temeinic celor mai intense zile de munca! Este produs cu responsabilitate, din cel mai dur aliaj metalic, ceea ce il face sa reziste conditiilor grele de munca, cu sanse de ruptura aproape inexistente.
Rolul principal pe care il are un pivot tractor Massey Ferguson MF 3645 este de a echilibra perfect si de a sustine toata greutatea utilajului, precum si de a contribui la un viraj eficient.

Ajutorul nostru, excelent in dezvoltarea afacerii tale!

Suntem oricand disponibili pentru a te ajuta, ne implicam activ in dezvoltarea activitatii tale, prin serviciul gratuit de consultanta!
• Daca vrei sa alegi o piesa de schimb 100% compatibila, iti putem oferi suportul nostru
• Daca ai nevoie de recomandari pentru montaj
• Daca vrei sa inveti sa intretii mai bine utilajul tau
• Daca ai defectiuni, chiar si dintre cele mai ingrijoratoare, cum ar fi imobilizarea utilajului
Suntem oricand disponibili pentru tine sa-ti oferim ajutorul nostru! Scopul nostru este sa sustinem fiecare client, mijlocind toate posibilitatile de care dispunem.

Acest pivot tractor Massey Ferguson MF 3645 este demn de incredere, intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni. Certificatul iti este incredintat la primirea coletului si il poti folosi pentru defectiunile din fabrica.

Daca te-ai hotarat sa cumperi un pivot tractor Massey Ferguson MF 3645 plaseaza comanda ta la unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina. Sau inregistreaza o cerere direct in site-ul nostru. Noi prelucram comanda ta imediat, iar tu primesti coletul in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare.
Poti ridica produsele comandate si personal, direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti.

Iata primul si cel mai important dintre pasi, catre o intretinere corecta pe termen lung a pieselor tale. Un montaj corect iti extinde perioada de functionare a piesei si valideaza investitia ta. In caz contrar, piesa este compromisa complet, la fel si economiile tale.
Pentru a fi sigur ca eviti serviciile indoielnice, cere cateva detalii din partea agentilor nostri. Ei iti pot aduce cateva recomandari, in situatia in care nu cunosti personal ateliere de specialitate de incredere.

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: RM9QBF7J-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura