Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Ahlmann 4102632A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ahlmann 4102632A
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este un loc in care poti gasi absolut orice piesa de schimb pentru utilajul tau. Acest univers tehnic pe care te poti baza in activitatea de productie te ajuta sa mentii utilajul tau la lucru fara intreruperi.
Pentru imbunatatiri de calitate pe la piesele de transmisie, hai sa facem cunostinta cu acest pivot Ahlmann 4102632A - o piesa cu multiple aplicatii, extrem de fiabila.

Piesele noastre sunt fabricate in laboratoare de ultima generatie! Cere acum o oferta!
Acest pivot Ahlmann 4102632A este o piesa de transmisie fabricata cu responsabilitate, intr-un studio tehnic marca Original Carraro, dintr-un aliaj metalic de inalta calitate. Super rezistent, tratat termic si testat in laborator, acest pivot rezista socurilor mecanice, incarcaturilor si conditiilor grele dintr-o zi de munca intensa.
Rolul lui este de a tine utilajul in echilibru si de a sustine greutatea lui in totalitate, insa ajuta si la o virare eficienta. Te tine in siguranta, caci prezinta cele mai scazute sanse de a se rupe.

Te sustinem temeinic prin consultanta gratuita, de calitate!
Printr-o comunicare sistematica din partea noastra, clientii raman atasati de agentii nostri pe toata perioada colaborarii. Serviciul nostru gratuit de consultanta intampina si rezolva orice dificultate, oferind suport de la cea mai mica recomandare, pana la cele mai grave defectiuni ce necesita asistenta de urgenta la fata locului.
Suntem dispusi sa venim catre tine cu echipa noastra de profesionisti pentru a te scoate din situatii neplacute, indiferent unde esti.

Este cat se poate de firesc sa te gandesti la toate posibilitatile atunci cand faci o noua achizitie. Ai garantia ca acest pivot Ahlmann 4102632A a trecut prin filtrul calitatii si este livrat alaturi de un certificat de garantie valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Pentru a extinde perioada lui de functionare, ar fi o multime de lucruri de adaugat. Cel mai corect ar fi sa apelezi un agent pentru a stabili impreuna cu el un plan personalizat de mentenanta, perfect pentru utilajul tau.

Esti hotarat sa achizitionezi un pivot Ahlmann 4102632A?
Daca ai cazut de acord cu agentii nostri ca piesa de schimb este 100% compatibila cu utilajul tau, plaseaza comanda ta catre ei. Poti face asta telefonic sau poti inregistra o cerere direct in site. Procedurile de livrare sunt extrem de accelerate, pentru ca utilajul tau sa beneficieze de imbunatatiri cat mai curand. Vei primi coletul tau in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs, oriunde in tara.
Produsele pot fi ridicate si personal, de la sediul nostru, asa ca te asteptam intr-o placuta vizita.

Alege cu responsabilitate un atelier de specialitate pentru montajul pieselor de schimb. Daca faci acest lucru respectand indicatiile noastre, dar si pe cele ale producatorului, ai toate sansele ca piesa ta sa isi extinda perioada de functionare. Validezi, in acest mod, investitia ta pe termen lung.
Pentru recomandari de calitate, vorbeste cu noi si vei primi cele mai bune solutii pentru zona ta.

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: KZU16DCJ-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura