Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara Ahlmann 4184287A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ahlmann 4184287A
Cod produs
QU8D4IWJ-M-BT
Out Of stock
Descriere
La ACN Piese Utilaje componentele de calitate sunt la ele acasa! Ne asiguram intotdeauna ca produsele ce ajung pe rafturile noastre sunt exceptionale din punct de vedere calitativ. Totusi, asta nu inseamna ca preturile noastre iti vor lasa portofelul gol. Ba dimpotriva! Te incurajam sa achizitionezi componente fiabile la un pret accesibil, precum acest simering planetara Ahlmann 4184287A din oferta noastra actuala.

Expertii nostri iti recomanda numai produsele care trec de cele trei criterii esentiale in depozitul nostru: calitate, accesibilitate si promptitudine! Asta inseamna ca vei gasi, la noi, doar componente de top, insotite de un pret foarte bun si livrate rapid, prin curier. Daca esti interesat, atunci lasa-ne sa iti prezentam toate motivele pentru care iti recomandam acest simering pe care l-am mentionat anterior.

Simering planetara Ahlmann 4184287A - poate fi comandat chiar de aici! Este o componenta extrem de fiabila, fiind disponiibila la cel mai bun pret posibil.
Rolul acestei piese de schimb este de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior. Astfel, protejeaza interiorul de impuritati si impiedica pierderea lubrifiantului. Produsul propus de noi este o piesa originala, fabricata in Italia, la cele mai inalte standarde de productie. Calitatea sa exceptionala este garantata de producatorul sau, Carraro, iar pretul foarte avantajos transforma simeringul in cea mai buna alegere pentru echipamentul tau. Piesa se monteaza la intrarea planetarei in fuzeta. Odata cu schimbarea simeringului, te sfatuim sa inlocuiesti si bucsa de bronz din interiorul fuzetei.

Te afli in impas? Noi te tragem la liman!
Este usor sa te simti deznadajduit cand defectiunile isi fac aparitia! Dar fii pe pace, fiindca noi gasim intotdeauna solutia perfecta si piesele de schimb compatibile cu vehiculul tau! Ia legatura cu noi asa cum preferi tu: online, prin e-mail sau telefonic. Suntem pregatiti sa te ajutam numaidecat: avem ani de experienta in spate si un depozit foarte bine aprovizionat. Nu uita un singur aspect: consultanta tehnica oferita aici este complet gratuita! Ce mai astepti? Hai sa ne cunosti si te vei bucura de o experienta tehnica convenabila!

In pachetul primit, vei regasi alaturi de acest simering planetara Ahlmann 4184287A si certificatul sau de garantie (valabil 6 luni), respectiv factura emisa. Astfel, in cazul unui defect din fabrica (o situatie extrem de rara), vei avea certitudinea ca vom solutiona problema in favoarea ta!

Fiindca stim cat de important este sa obtii piesa dorita intr-un interval de timp redus, noi colaboram cu cele mai prompte firme de curierat din tara. Astfel, acest simering planetara Ahlmann 4184287A va ajunge la tine intr-o zi lucratoare (estimativ). Vei achita suma aferenta in regim ramburs, la primire. Te incurajam sa verifici coletul in prezenta curierului, pentru a fi sigur ca totul este in regula!
Ai si posibilitatea de a ridica produsul comandat personal, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Te asteptam sa treci pe la noi, de luni pana vineri!

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta simeringul pentru planetara? Venim in intampinarea ta cu serviciul mobil de asistenta tehnica al firmei - mecanicii nostri colaboratori pot remedia eficient si rapid toate defectiunile vehiculului, la punctul sau de lucru. In urma unei diagnoze, echipa de mecanici alocata tie va determina problemele tehnice ale echipamentului si va lua toate masurile pentru ca utilajul sa devina functional cat mai curand, de la solicitare. Pentru detalii, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

• 45 x 60 x 16/ 17 mm.
• Material: NBR (cauciuc nitril butadin).

Codul produsului este QU8D4IWJ-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura