Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce de planetara Dressta 852040094

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dressta 852040094
Cod produs
WLUX5R67-A
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru cuprinde o gama atat de variata de produse, incat de multe ori te poti afla in dificultate atunci cand trebuie sa o alegi pe cea mai potrivita. Noi iti oferim sprijin in alegea unei piese perfecte - echipa noastra este instruita, vei primi cele mai potrivite idei.
Daca sistemul de transmisie da semne ca este in suferinta, ca necesita imbunatatiri, ai in vedere aceasta cruce planetara Dressta 852040094 - o piesa super bine cotata.

Cere acum o oferta! Avem numai produse de inalta calitate!
O astfel de cruce de planetara Dressta 852040094 o regasesti in clasamentul de top al pieselor de transmisie, fiind fabricata cu responsabilitate de catre o echipa de ingineri europeni.

Piesa are un rol principal - transmite cuplul dintre cele doua semiplanetare si homocinetica, iar rezistenta ei la conditiile grele si fortele de forfecare este evidenta. Este lucrata dintr-un material inalt calitativ, un aliaj metalic extrem de durabil, ce nu iti va da batai de cap intr-o zi de munca intensa.

Usureaza-ti munca! Primeste serviciul nostru gratuit de consultanta!
Echipa noastra este dedicata clientilor inca de la primul contact, iar modul de a fi al agentilor nostri aduce eficienta in activitatea ta. Vei afla care sunt cele mai noi produse de pe piata si iti vei putea cunoaste utilajul, prin serviciul nostru gratuit de consultanta, atat de practic in intretinerea pieselor tale.

Aceasta cruce planetara Dressta 852040094 detine o garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Certificatul iti va fi inmanat la primirea coletului.
Piesa de schimb este aproape gata de montaj - gresata, capsulata, detine sigurante pentru montaj si este izolata in capete, prin simeringuri.

Daca vrei sa cumperi aceasta cruce planetara Dressta 852040094, plaseaza comanda ta catre agentii nostri, la unul dintre numerele de telefon afisate pe aceasta pagina. Poti, de asemenea, sa inregistrezi o cerere on-line, din site-ul nostru, iar noi o vom prelucra si vom incepe procesul de expediere cat mai rapid.
Poti intra in posesia produsului tau in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Cei ce isi doresc sa ridice personal produsele o pot face direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti.

Montajul pieselor de schimb poate fi o poveste extrem de palpitanta daca nu tinem cont de recomandarile specialistilor nostri sau, si mai mult, ale producatorilor. Cel mai corect pentru intretinerea pieselor tale ar fi sa expui utilajul exclusiv unui atelier de specialitate, iar asa vei avea garantia unui serviciu de calitate.
Daca nu cunosti profesionisti, sau alteliere de gen, apeleaza unul dintre agentii nostri, pentru a obtine o recomandare potrivita, in zona ta, oriunde te-ai afla.

Specificatii tehnice:
- 27mm diametrul pastilei
- 73mm lungime totala, cu pastilele comprimate

Codul produsului: WLUX5R67-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura