Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara Dressta 852041254

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dressta 852041254
Cod produs
XSMBU0F2-M-BT
Out Of stock
Descriere
Chiar si cele mai bune utilaje pot fi afectate de anumite defectiuni. Mai ales daca piesa este invechita sau supusa constant unor circumstante ce vor duce la degradarea sa timpurie. De altfel, praful si umezeala reprezinta factori de risc, ce iti vor afecta, in timp, vehiculul! De aceea noi iti recomandam acest simering planetara Dressta 852041254 nou-nout, disponibil acum in oferta noastra! Ai un pret promotional, fiindca simeringul este extrem de bine cotat in randurile clientilor nostri - nu vei ramane dezamagit de achizitia facuta!

Nici nu ne-am astepta sa o faci, fiindca experti nostri se asigura constant ca depozitul nostru este aprovizionat numai cu piese de schimb fiabile, pregatite sa iti ofere cel mai avantajos raport calitate-pret! Procesul nostru de selectie este unul foarte strict: comercializam numai componente de calitate superioara, ce pot fi cumparate la preturi foarte bune si care nu te vor lasa exact cand ai cea mai mare nevoie de ele! Cum reusim sa facem diferenta? Avem ani de experienta in domeniu! Vino la ACN Piese Utilaje si convinge-te personal!

Comanda de aici un simering planetara Dressta 852041254 si iti garantam un pret foarte bun si calitate la nivel european!
Piesa se monteaza la intrarea planetarei in fuzeta. Rolul simeringului este de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior. Astfel, protejeaza interiorul de impuritati si impiedica pierderea lubrifiantului. Produsul comercializat de noi este o piesa originala, fabricata in Italia, la cele mai inalte standarde de productie. Calitatea sa exceptionala este garantata de producatorul sau, Carraro, iar pretul rentabil transforma acest articol in cea mai buna alegere pentru echipamentul tau. Odata cu schimbarea simeringului, te sfatuim sa inlocuiesti si bucsa de bronz din interiorul fuzetei.

Ti-ar placea sa discuti cu un expert? Aici este complet gratuit sa primesti sfaturi de la cei mai buni!
Iti punem la dispozitie personal calificat pentru solutionarea rapida a tuturor problemelor care tin de utilajul tau. Inainte de a plasa orice comanda, poti verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu echipamentul, cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei. Iti oferim consultanta gratuita la alegerea pieselor de care ai nevoie. Suna-ne acum pentru a primi o oferta personalizata!

Stim ca vrei sa faci alegerea corecta. De aceea vei regasi in pachetul primit, pe langa un simering planetara Dressta 852041254 comandat, factura si certificatul de garantie aferent (valabil 6 luni). Bucura-te din plin de componenta noua, fara nicio grija!

Esti in criza de timp? Nu e nicio problema. Plaseaza aici comanda ta si iti livram acest simering planetara Dressta 852041254 rapid: prin curier, oriunde in Romania! Metoda de plata este ramburs, iar la primire poti deschide pachetul pentru a te asigura ca totul este asa cum te asteptai. Optional, poti ridica acest produs personal, chiar de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Te asteptam cu drag, de luni pana vineri!

Un vehicul de marca, o piesa de calitate si un montaj impecabil reprezinta combinatia infailibila! Daca ai nevoie de un mecanic profesionist, noi iti putem pune la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni experti pe care ii cunoastem. Acestia se vor deplasa la punctul de lucru al echipamentului tau si iti vor monta piesele comandate sau executa reparatiile necesare. Tot ce ai tu de facut este sa iei legatura cu colegii nostri din departamentul tehnic si noi ne ocupam de tot!

Specificatii tehnice

Simeringul este alcatuit din cauciuc nitril butadin (NBR), un material rezistent la uzura si coroziune. Are aceste dimensiuni:

- 45 x 60 x 16/ 17 mm.

Codul produsului este XSMBU0F2-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura