Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Claas Ares 540

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 540
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau poate primi asistenta tehnica permanent, iar tu te poti bucura de o experienta completa alaturi de echipa noastra ori de cate ori apar situatii specifice neprevazute. Depozitul nostru este cartea noastra de vizita, extrem de bine utilat cu cele mai moderne si durabile piese de schimb, precum acest pivot tractor Claas Ares 540 atat de recomandat de catre utilizatorii din agricultura si constructii.

Produsul se afla chiar acum in depozitul nostru si poate fi livrat oriunde!
Acest pivot pentru tractor Claas Ares 540 este fabricat cu multa responsabilitate, intr-unul dintre cele mai performante laboratoare tehnice din lume, si este cea mai bine cotata piesa de transmisie, super rezistenta si cu cele mai scazute sanse de a se rupe.
Rolul unui pivot tractor Claas Ares 540 este de a echilibra perfect si de a sustine greutatea utilajului in totalitate.

Vorbeste cu agentii nostri si ai incredere in serviciile noastre complete!
Respectam activitatea ta de productie si stim ca afacerea ta ar putea fi imbunatatita daca nu ar mai exista intreruperi si daca defectiunile tehnice ar fi tinute in frau, printr-un sistem de mentenanta a pieselor de schimb.
Te asteptam sa contactezi unul dintre agentii nostri si vei primi din partea lui cele mai pretioase informatii referitoare la buna intretinere a pieselor, intr-un mod personalizat modelului pe care il detii.

Acest pivot tractor Claas Ares 540 este o piesa renumita pentru durabilitatea ei si merita achizitionata cu toata increderea, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Stim ca mai pot aparea situatii neprevazute, insa oricare ar fi nemultumirea, angajatii nostri vor aduce situatia in favoarea ta si vor gasi o rezolvare cel putin satisfacatoare pentru tine.

Comanda un pivot tractor Claas Ares 540 printr-un simplu apel telefonic catre agentii nostri de vanzari sau inregistreaza cererea ta on-line. Noi ne mobilizam degraba cu livrarea, iar tu intri in posesia produselor tale in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.

Poti vizita depozitul nostru de pe langa Bucuresti!
Exista si varianta in care tu ridici personal coletul tau, o imprejurare excelenta am putea spune, intrucat vom face cunostinta si tu vei afla informatii extrem de pretioase despre piesa achizitionata si cum se intretine ea pe termen lung!

Acum, ca a venit si etapa montajului, ar fi bine sa nu sari peste recomandarile noastre de a expune utilajul exclusiv intr-un atelier de specialitate.
Fii convins ca ai nevoie de un serviciu calificat si ca montajul corect al unui pivot nu suporta improvizatii de niciun fel. Orice greseala de montaj se plateste cu pierderea investitiei, intrucat o piesa care nu functioneaza exact asa cum a fost proiectata se va compromite in cel mai scurt timp!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 7ZU6LSGN-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura