Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator New Holland LB85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB85
Out Of stock
Descriere
Pentru un sprijin tehnic permanent, bazeaza-te pe echipa noastra si tine cont ca depozitul pe care il administram cu atata atentie este cartea noastra de vizita. Aici regasesti numai piese de inalta calitate, precum acest pivot buldoexcavator New Holland LB85 - o piesa de transmisie, pe cat de mica, pe atat de utila in echilibrul si sustinerea utilajelor.

Cere toate detaliile din partea agentilor nostri!
Acest pivot pentru buldoexcavator New Holland LB85 este oricand disponibil pentru a fi comandat si livrat in orice zona din tara si sustine activitatea de productie a muncitorilor din agricultura si constructii.

Este cotat ca fiind cea mai rezistenta piesa din aceasta categorie. Produs dintr-un aliaj metalic super durabil, rezista la socuri puternice si tensiuni si are cele mai scazute sanse de a se rupe in timpul activitatii.

Noi stim cat de pretioasa este o zi de munca si care sunt pierderile in caz ca esti intrerupt de probleme tehnice. Pentru a veni in intampinarea acestor situatii, am introdus serviciul nostru gratuit de consultanta tehnica. Oricand esti afectat de situatii neplacute, vei primi informatii pretioase si sfaturi pertinente pentru revenirea ta la lucru.

Un pivot buldoexcavator New Holland LB85 primeste o perioada de garantie de 6 luni, timp in care poti sa stai fara gria. Defectiunile din fabrica sunt, astfel, acoperite.
Nu uita sa apelezi la ajutorul angajatilor nostri ori de cate ori ai intrebari sau treci prin situatii neplacute. Vei vedea ca, primind ajutorul lor, totul va reveni in favoarea ta.

Poti achizitiona foarte usor un pivot buldoexcavator New Holland LB85 - tot ce trebuie sa faci este sa-i suni pe agentii nostri si sa le spui dorinta ta. Poti, de asemenea, sa inregistrezi comanda ta on-line, pe site-ul firmei. Noi vom trimite degraba produsele dorite de tine, in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara, cu plata la livrare.

Ia atitudinea corecta si monteaza piesa de schimb exclusiv intr-un atelier de specialitate. Este recomandarea noastra, dar si a celor mai cunoscuti ingineri tehnicieni din lume. O piesa care ajunge sa fie montata ”dupa ureche” este compromisa imediat, iar apartinatorul pierde toata investitia.
Mergi numai la profesionisti!
O piesa montata corect este o regula ce trebuie respectata pentru a extinde perioada ei de buna functionare. Vei observa ca rezultatele nu intarzie sa apara, iar productivitatea ta va creste.
Daca ai nevoie de o recomandare, nu ezista sa o ceri angajatilor nostri!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: UZF62PW8-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura