Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 643559

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 643559
Out Of stock
Descriere
Investeste inteligent in intretinerea utilajului tau si ofera acestuia cele mai bune piese de pe piata! Nu trebuie sa cheltui o avere! Un pivot punte Carraro 643559 este o piesa super calitativa, dar pe care o regasesti aici la un pret excelent!

Acest pivot pentru punte Carraro 643559 a fost fabricat intr-un laborator de ultima generatie, marca Original Carraro si lucrat dintr-un metal de inalta calitate. S-a dovedit a fi extrem de rezistent socurilor mecanice, ajungand una dintre cele mai recomandate piese de transmisie. Super-puterea ei este ca echilibreaza utilajul si il sustine in siguranta, caci sansele ca ea sa se rupa sunt extrem de scazute.

Depozitul nostru este intretinut cu cele mai moderne piese, iar administrarea lui se face intr-un mod cu adevarat inovativ. De-a lungul anilor, acesta a devenit cartea noastra de vizita . Suntem cu adevarat bucurosi ca putem sa sustinem industria agriculturii si pe cea a constructiilor si ca o putem face cu adevarat.

Suntem aproape de toti clientii nostri si ne implicam cu energie in fiecare situatie neprevazuta ce necesita o rezolvare. Daca utilajul tau este imobilizat pe teren sau prezinta alte defectiuni grave, nu ezita sa ne ceri ajutorul! Indiferent in ce zona te afli, putem trimite o echipa de profesionisti pentru a-ti oferi asistenta tehnica la fata locului.

Un pivot punte Carraro 643559 este pe lista produselor pe care le poti cumpara fara grija, intrucat detine o garantie pe o perioada de 6 luni, timp in care vei fi acoperit pentru defectiunile din fabrica.
Extinde cat mai mult perioada de functionare a pieselor achizitionate, cu ajutorul angajatilor nostri. O informare corecta si la timp ti-ar putea salva foarte multe resurse de energie si de bani!

Daca acest pivot punte Carraro 643559 se potriveste utilajului tau si vrei sa-l achizitionezi, plaseaza comanda ta la telefon, sau on-line, pe site-ul firmei. Angajatii nostri se vor mobiliza pentru ca tu sa primesti produsul in aproximativ 24 de ore. Comenzile tale pot ajunge in orice zona din tara si se platesc la livrare.
Daca te numeri printre acei clienti ce prefera sa ridice produsele personal, te asteptam, cu drag, la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Fa din aceasta vizita o experienta completa si afla de la angajatii nostri toate detaliile despre elementele achizitionate.

Montajul pieselor de schimb se va face exclusiv in atelierele de specialitate, conform indicatiilor producatorilor.
Recomandarea noastra este ferma si nu ne abatem de la ea.
Improvizatiile sunt nesanatoase, provoaca numai daune. In acest caz, piesa de schimb ajunge sa se uzeze prematur, iar tu vei ajunge sa faci noi investitii.
Apeleaza pentru utilajul tau la ajutorul unui profesionist cu experienta, iar daca nu cunosti unul, cere cu incredere un sfat angajatilor nostri. Ei te vor ajuta sa gasesti, cu siguranta, cea mai buna solutie pentru tine.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: CK7HG3VI-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura