Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 134853

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 134853
Out Of stock
Descriere
Daca utilajul tau a fost supraincarcat sau a suferit un soc mecanic foarte puternic, e posibil sa ai nevoie de imbunatatiri pe la piesele de transmisie. Un pivot punte Carraro 134853 este o piesa extrem de uzuala, responsabila chiar cu echilibrul si sustinerea in siguranta a utilajului tau.

Acest pivot pentru punte Carraro 134853 este un element foarte recomandat de catre clientii nostri, inregistrand foarte multe vanzari. Produs intr-un atelier de creatie marca Original Carraro, piesa este lucrata dintr-un metal de inalta calitate, tratat termic si testat mai mult timp.

Acest pivot punte Carraro 134853 se regaseste tot timpul in depozitul nostru, alaturi de alte piese de top de pe piata de gen. Una dintre pasiunile noastre este sa sustinem tehnic absolut toate situatiile muncitorilor si sa ii ajutam pe acestia sa revina cu utilajele lor pe teren, intr-un timp cat mai scurt.
Pentru ca timpul inseamna, de cele mai multe ori, si bani, invata alaturi de noi cum sa investesti in mod inteligent in piesele de schimb. Prin serviciul nostru gratuit de consultanta, poti afla cateva trucuri specifice modelului tau si cum sa mentii sanatatea lui pe termen lung.

Depozitul nostru gazduieste produse de inalta calitate, demne de a fi cumparate cu incredere si intretinute timp indelungat. Un pivot punte Carraro 134853 detine o garantie de 6 luni, iar in acest termen sunt acoperite defectele din fabrica.
Nu ezita sa vorbesti cu angajatii nostri! Nu te costa nimic, iar tu vei beneficia de un produs functional mai mult timp!

Acest pivot punte Carraro 134853 este disponibil in depozitul nostru si poate fi livrat in orice zona a tarii. Plaseaza comanda ta pe on-line sau telefonic, iar agentii nostri se vor ocupa imediat de procedurile de livrare. In general, comenzile noastre sunt onorate in aproximativ 24 de ore, iar plata se face la livrare.

Cand vine vorba de montaj, noi recomandam tuturor clientilor nostri sa fie mai eficienti si siguri, apeland la un atelier de specialitate. Un profesionist cu experienta este cel mai in masura sa monteze noile elemente pe utilaj. Fiecare piesa are propriile ei recomandari de montaj din partea constructorilor, iar acolo unde nu sunt respectate, piesele ajung sa se uzeze imediat. Pe cand un montaj corect ajuta la functionarea piesei pe termen lung.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: N6S9Z027-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura