Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Pettibone LL-7160-56 LL716056

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Pettibone LL-7160-56 LL716056
Out Of stock
Descriere
Daca utilajul tau are defectiuni pe la piesele de transmisie, ai nimerit unde trebuie. Noi te sfatuim sa ai grija la sustinerea si echilibrul utilajului si iti recomandam una dintre cele mai uzuale piese din depozitul nostru, un pivot Pettibone LL-7160-56 LL716056 nou.

Dezvoltarea tehnica si tehnologica din ultimii ani ne-a impresionat, piesele sunt lucrate cu o precizie si o atentie extraordinare, sunt facute din materiale super durabile, menite sa reziste cat mai mult defectiunilor tehnice si tensiunilor de pe teren.
Un pivot Pettibone LL-7160-56 este lucrat dintr-un metal de inalta calitate, tratat termic, intr-un atelier tehnic. Modelul original Carraro este foarte popular si ocupa o pozitie de top in industria de gen.

Nu uita ca, daca esti clientul nostru, noi iti oferim un serviciu gratuit de consultanta, iar tu ne poti cere informatii referitoare la utilajul tau. Descopera alaturi de noi mici trucuri de buna functionare, cum sa intretii corect si ce ai putea face pe termen lung pentru modelul tau.
O investitie de acest gen iti poate aduce rezultate excelente si iti poate creste productivitatea.

Un pivot Pettibone LL-7160-56 este acoperit de o garantie de 6 luni, pentru acele neplacute defecte din fabrica, de care ne ferim toti.
Bineinteles ca, dincolo de garantia propriu-zisa, inca ar mai fi o gramada de metode prin care poti prelungi durata de viata a pieselor de schimb. O atitudine orientata catre mentenanta este extrem de profitabila, unde mai pui ca vei evita neplacutele incidente in care ai putea ramane imobilizat, din cauza unor defectiuni mai grave. Evita aceste situatii, prin intretinerea corecta.

Produsele noastre se pot comanda foarte usor, prin telefon sau direct din site-ul nostru. Livram comenzile tale prin intermediul unui curier, in aproximativ 24 de ore, in orice colt din tara, iar plata se face la livrare.
Daca esti imobilizat si ai nevoie de asistenta tehnica la fata locului, conteaza pe noi. Cere ajutorul si vom trimite o echipa de profesionisti exact acolo unde te afli.

Clientii nostri sunt sfatuiti sa monteze piesele de schimb numai in ateliere de specialitate. Un montaj corect poate prelungi viata unui element sau dimpotriva, daca montajul nu a respectat indicatiile producatorului, atunci sunt sanse foarte mari sa fie nevoie sa schimbi piesa mai devreme decat te asteptai.

Nu uita de gresarea periodica si de curatarea impuritatilor, altfel pivotii se vor uza prematur sau chiar se pot rupe. Momentul acela cand se rupe un pivot ar fi bine sa nu ti se intample niciodata, iar acest lucru depinde foarte mult de buna intretinere a utilajului.

Specificatii tehnice:
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: K537EYDW-A 
Trimite mesaj
Din Gura in Gura