Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce planetara pentru tractor Fiat 70-56

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 70-56
Cod produs
39F247LA-AS
Out Of stock
Descriere
Daca intreruperile in munca te-au epuizat poate este momentul sa schimbi cum si cu ce lucrezi! Incepe prin a achizitiona aceasta cruce planetara tractor Fiat 70-56 care reprezinta cu mandrie categoria pieselor de transmisie! Depozitul nostru diversificat se bucura de piese originale precum sunt cele Carraro! Iar aceasta bijuterie tehnica este o varianta si pentru modelul Fiat 70-56DT care se monteaza pe planetara axa fata!
Cele mai complexe piese cu cele mai dificile aplicatii si cu rezistenta la presiune le vei gasi in universul nostru tehnic! Pe langa acestea, am avut grija sa implementam si servicii moderne administrate de agenti mai mult decat priceputi! Ei sunt cei care te vor scoate din incurcatura de fiecare data!

Promoveaza calitatea superioara cu aceasta cruce planetara tractor Fiat 70-56 si exploateaz-o!
Prin aceasta alegere te-ai asigurat ca investitia ta nu se va duce pe apa sambetei si ca noi suntem o comunitate pentru care superficialul este de domeniul fantasticului. Convinge-te cu aceasta piesa care va transmite cuplul intre cele doua semi-planetare si homocinetica care le uneste.

Nu lasa sa-ti scape nimic!
Credeai ca te lasam la jumatatea drumului? Completeaza-ti traseul alegand sa te informezi ca la carte si beneficiaza de cateva sfaturi! Alaturi de operatorii nostri vei avea raspuns la orice nelamurire, ti se vor impartasi cateva detalii legate de intretinerea utilajului, vei primi cele mai bune ponturi cu privire la momentul montajului!

Iti oferim garantie pentru fiecare produs in parte! Aceasta cruce planetara pentru tractor Fiat 70-56 dispune de o garantie de un an de zile in eventualitatea defectiunilor din fabrica! Certificatul iti va fi livrat alaturi de factura!

Ne miscam eficient! Asta pentru ca nu-ti putem tine activitatea pe repaus! Iti livram aceasta cruce planetara tractor Fiat 70-56 in cel mai scurt timp, oriunde in tara! Trebuie doar sa ne accesezi datele de contact!

Cand vine vorba de montaj, trebuie sa te gandesti ca este un proces complex care trebuie realizat intr-o maniera profesionala! Tentatia improvizatiei este ademenitoare insa nu te lasa atras! Tine la investitia ta si apeleaza la un loc specializat!

Specificatii tehnice:

• 27x73 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura