Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce planetara pentru tractor Fiat 55-56

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 55-56
Cod produs
KAO5428Z-AS
Out Of stock
Descriere
Bucura-te de cea mai frumoasa si completa experienta in achizitionarea unui produs si alege aceasta cruce planetara tractor Fiat 55-56 daca utilajul iti da semne ca ar avea nevoie! Inregistreaza un numar mare de cereri si ne straduim sa o mentinem pe stoc in permanenta! Creatie originala marca Carraro, aceasta se bucura de un prestigiu imens in randul pieselor de transmisie! Este o piesa potrivita si pentru modelul Fiat 55-56DT si se monteaza pe planetara axa fata!
Obiceiul este cel care te face sa mergi mai departe! Stim ca esti un luptator si obiceiul tau este acela de a continua indiferent de situatie! Dar chiar si tu poti obosi uneori si te poti trezi in fata imprevizibilului. Cand esti intr-o astfel de situatie, apeleaza la serviciul de consultanta pentru ca angajatii nostri sa se ocupe de cazul tau!

Cu aceasta cruce planetara tractor Fiat 55-56 intretii performanta!
Materialele compozite care compun acest accesoriu de ultima generatie contribuie intens la indeplinirea functiei sale! O functie pe care si-o va indeplini chiar si in cele mai grele conditii! Crucea planetara va transmite cuplul intre cele doua semi-planetare si homocinetica care le uneste.

Ghideaza-te dupa cele mai actuale informatii!
Asigura-ti un start promitator si informeaza-te corect! Agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta gratuita te vor asista din primul moment si te vor indruma! Iti vor fi furnizate cele mai utile date, ti se vor impartasi cateva secrete pentru intretinerea utilajului si vei fi directionat catre cele mai renumite ateliere pentru montaj! Ba mai mult, vei beneficia de un plan autentic de intretinere!

Garantia acestui produs vizeaza defectiunile din fabrica si este mentionata in certificatul sau! Aceasta cruce planetara pentru tractor Fiat 55-56 are o garantie de un an de zile! Cu noi, totul este in siguranta!

De indata ce receptionam nevoia ta, facem tot posibilul sa iti livram piesa dorita rapid! Aceasta cruce planetara tractor Fiat 55-56 va ajunge la tine in doar 24 de ore, oriunde ai fi! Intra pe site, acceseaza datele noastre si plaseaza comanda!

Este important cum pornesti la drum, caci inceputul iti va influenta intregul parcurs! Alege sa incepi prin a instala piesa sub supravegherea unor profesionisti, in ateliere menite pentru asa ceva! Improvizatiile nu au fost nicicand sigure si de cele mai multe ori au dat gres!

Specificatii tehnice:

• 27x73 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura