Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering Pettibone LL7160602 LL-7160-602

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Pettibone LL7160602 LL-7160-602
Cod produs
Q6B09AVW-M-BT
Out Of stock
Descriere
Site-ul nostru iti pune intotdeauna la dispozitie o suita de servicii tehnice complete. Astfel, te afli la un click distanta de cele mai bune componente de pe piata. Aici le vei gasi la cel mai bun pret posibil, insotite de garantie si un suport tehnic exemplar. De aceasta data iti sugeram sa iti indrepti atentia spre acest simering Pettibone LL7160602 din oferta noastra curenta. Este o piesa de schimb de top, gata sa iti reabiliteze utilajul intr-o clipita. Comanzi, montezi si pornesti la treaba. Simplu, nu-i asa?

Fiecare produs ce ajunge pe rafturile depozitului nostru este evaluat personal de catre echipa noastra de specialisti, care se asigura ca piesele sunt impecabile in ceea ce priveste calitatea si durabilitatea lor. Asa, tu vei obtine o componenta rezistenta, construita din cele mai bune materiale de pe piata. Totodata, raportul calitate-pret pe care il vei gasi in magazinul nostru este unul imbatabil - portofelul tau nu va ramane niciodata gol cand alegi sa achizitionezi piese de la noi.

Alege cu incredere acest simering Pettibone LL7160602 - abia asteapta sa iti cunoasca utilajul! Il poti comanda de aici la un pret rentabil!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Simeringul etanseaza carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Rolul simeringului este de a iti oferi cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Inainte de a comanda, verifica compatibilitatea componentelor de care ai nevoie cu utilajul tau, alaturi de consilierii tehnici ai firmei.
Fie ca ai ajuns deja la o decizie finala sau nu, trebuie sa stii urmatorul lucru. La ACN Piese Utilaje ai ocazia sa colaborezi cu o echipa minunata de experti, fara niciun cost suplimentar! Contacteaza-ne cand se ivesc defectiunile si lasa-te surprins de modul in care abordam solicitarea ta. Ne mobilizam instant ca sa iti aducem solutia potrivita si componentele compatibile cu echipamentul tau. Bucura-te de un suport real si adecvat alaturi de firma noastra!

Acest simering Pettibone LL7160602 beneficiaza de o garantie valabila 6 luni de la data achizitiei. Ai astfel certitudinea ca obtii un produs rezistent, pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatile lipsit de orice grija.

Nu iti place sa irosesti timpul? Produsul comandat de tine va fi livrat cat mai repede posibil. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, colegii nostri iti vor pregati coletul si il vor preda curierului. Timpul de livrare estimativ este de o zi lucratoare. Vei achita pachetul la livrare (metoda de plata este ramburs), cand ai oportunitatea de a verifica daca totul este in regula, in prezenta curierului. Poti opta sa ridici acest simering Pettibone LL7160602 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Alege sa ai parte de un montaj impecabil, executat de un mecanic specializat in acest domeniu. Noi venim cu solutia potrivita! Atelierul nostru mobil se va deplasa la punctul de lucru al utilajului tau, unde iti putem monta piesa comandata sau putem efectua orice reparatie doresti tu. Astfel, te vei asigura ca vehiculul tau functioneaza corect si ca simeringul va avea o durata de viata lunga. Daca esti interesat de acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe reprezentantii nostri pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:
- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Simeringul este fabricat din FPM (cauciuc fluor carbon) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii.

Codul produsului este: Q6B09AVW-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura