Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara tractor Hurlimann XL185

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann XL185
Cod produs
3HURFJIG-AC
Out Of stock
Descriere
Stii de unde vine denumirea ”simering”?! Exact! De la numele celui care a inventat aceasta piesa, inginerul austriac, Walther Simmer.

Realizat dintr-un material rezistent, simering planetara Hurlimann XL185 este doar una dintre piesele pe care le gasesti in depozitul nostru. Este o piesa de schimb originala, de calitate, pe care o poti achizitiona cu incredere.

Ai un necesar de piese de schimb? Nu cunosti persoane autorizate pentru efectuarea unui montaj corect? Ai nevoie de servicii tehnice? Nu ezita si vorbeste cu noi! Avem piese de schimb de calitate, avem colaboratori priceputi si avem servicii tehnice pe care le pliem pe nevoile tale specifice din activitate. Contacteaza-ne!

Simering planetara Hurlimann XL185 - pentru o buna protectie a sistemului pe care este montat!
Fabricata la cele mai inalte standarde de calitate, piesa de schimb pe care ti-o prezentam este originala Carraro. Rolul sau este acela de a asigura etansarea dintre planetara si punte, mentinand uleiul in interiorul puntii. Acesta se monteaza pe punte fata.

Atunci cand ai constatat ca piesa s-a uzat, nu amana inlocuirea ei! Astfel, iti vei feri utilajul de o defectiune majora.

Nu ezita sa ne intrebi! Serviciul nostru de consultanta este… gratuit!
Te ajutam de fiecare data cand nu stii sa identifici piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie! Ce trebuie sa faci? Sa ne dai cateva informatii despre utilaj si ai nostri colegi - destoinici, destoinici & cei mai destoinici - iti transmit informatiile de care ai nevoie. Daca ai nevoie, au si schite pe care ti le pot pune la dispozitie!

Asadar, nu mai ezita si intreaba-ne! Suntem aici si vrem sa te sustinem in activitatea ta!

Piesa de schimb pe care ti-am prezentat-o iti va fi livrata in colet, alaturi de certificatul de garantie si factura. Garantia acesteia este de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Utilajul tau trebuie sa functioneze din nou si noi stim aceasta! Asadar, pregatim coletul repedeee si iti trimitem acest simering planetara tractor Hurlimann XL185 in maxim 24 de ore, oriunde in tara, acolo unde tu te afli.

Ce trebuie sa faci?! Ne contactezi la numerele de telefon afisate pe site si, apoi, stabilim impreuna toate detaliile pentru ca piesa sa ajunga la tine. De asemenea, poti ridica piesa comandata si de la depozitul nostru!

Nu vom inceta sa iti spunem ca: un montaj corect este o investitie! Da, un montaj efectuat de profesionisti va avea un aport semnificativ la cresterea duratei de utilizare a pieselor, dar si a duratei de exploatare a utilajului tau!

Nu cunosti specialisti? Problema este rezolvata, pentru ca ii stim noi! Contacteaza-ne pentru informatii si recomandari!

Specificatii tehnice

-Diametru interior: 65 mm
-Diametru exterior: 92 mm
-Inaltime 1: 10 mm
-Inaltime 2: 15 mm
-Material: FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura