Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 635601

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 635601
Out Of stock
Descriere
Daca ai probleme la viraje, iar utilajul tau iti arata diverse dezechilibre, sunt sanse foarte mari sa ai nevoie de cateva modificari pe la piesele de transmisie. Un pivot punte Carraro 635601 este o piesa foarte recomandata, figureaza printre acele piese uzuale ce isi gasesc apartinatori extrem de repede.

Este posibil sa ai nevoie de un pivot pentru punte Carraro 635601, mai ales daca zona de rotire dintre pivot si bucsa nu mai este gresata suficient, iar patrunderea impuritatilor a provocat o uzura prematura a piesei tale. Acest lucru poate sa duca la uzura chiar si a urechilor de prindere in carcasa puntii.

Orice defectiune este, de fapt, o situatie neplacuta, pentru care trebuie sa faci drumuri si cheltuieli. Productivitatea scade si activitatea este afectata. Nu mai vorbim de acele momente cand poate utilajul tau cedeaza si ramane imobilizat. Momentul acela cand se rupe un pivot ar fi bine sa nu se intample niciodata.

Serviciu gratuit de consultanta pentru tine!
Oricare ar fi problema ta, cunoastem sigur metoda prin care se rezolva. Vorbeste cu noi, iar noi iti vom oferi solutia cea mai potrivita. Indiferent unde esti, daca ai ramas blocat pe teren sau daca pur si simplu vrei sa ai grija ca aceasta sa nu se intample, agentii nostri sunt la dispozitia ta.

Produsele noastre sunt alese in folosul cumparatorilor nostri. Este felul in care noi ii putem sustine, furnizand produse de calitate.
Poti cumpara cu incredere un pivot punte Carraro 635601, acesta avand o garantie de 6 luni, pentru evetuale defecte din fabrica, de care ne ferim toti.

Vorbeste cu noi si afla cum sa intretii piesa!
Daca vrei ca piesa de schimb sa dureze cat mai mult si sa ofere un plus de putere utilajului tau, ai putea afla cateva trucuri despre intretinerea ei. Si cele mai mici eforturi ale tale in intretinerea piesei iti pot aduce rezultate excelente, care te vor face sa simti ca productivitatea creste.

Afacerea ta ar putea merge mult mai bine invatand de la agentii nostri cativa pasi simpli de mentenanta. Nu te costa absolut nimic, acest serviciu este gratuit pentru clientii nostri, care beneficiaza de toate informatiile necesare.

Daca vrei sa cumperi un pivot punte Carraro 635601, tot ce trebuie sa faci este sa ne suni sau sa comanzi direct de pe site-ul nostru. Noi trimitem coletul catre tine si va ajunge in aproximartiv 24 de ore, in orice zona din tara, cu plata ramburs.

Cei ce isi doresc, pot ridica produsele personal, de la sediul nostru. Ai putea sa ne faci o placuta vizita, sa cunosti o parte din echipa si sa vorbesti cu noi despre problemele utilajului tau. Vei fi surprins de cate lucruri noi poti afla, investind in sanatatea pe termen lung a utilajului.

Toti clientii nostri sunt sfatuiti sa monteze piesele cu ajutorul profesionistilor, intr-un atelier de specialitate. Practic, daca piesa nu este montata corect, vei ajunge sa o schimbi din nou, foarte curand.
Numai un mecanic cu experienta ar putea cunoaste toate particularitatile unei piese si recomandarile acelui producator pentru montaj. O piesa de calitate are nevoie de un montaj de calitate, iar castigul tau va fi mult mai mare pe termen lung.

Specificatii tehnice:
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm

Codul produsului: Gresor M6x1
Trimite mesaj
Din Gura in Gura