Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 146953

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 146953
Out Of stock
Descriere
Pivotul este una dintre acele piese de transmisie, numele lui este cat se poate de sugestiv. Un pivot pentru punte Carraro 146953 mai exact - spre exemplu, poate asigura sustinerea greutatii utilajului si o virare eficienta. Si tine utilajul departe de simptomele de defectiune.

Daca vrei sa cumperi un pivot punte Carraro 146953, atunci sa stii ca ai facut o alegere foarte inspirata. Piesa in sine este una foarte cautata, fiind lucrata dintr-un metal de inalta calitate si tratata termic. Este o piesa care promite sa aiba o viata lunga si va raspunde in mod pozitiv metodelor tale de intretinere.

Iti oferim consultanta gratuit!
Suntem aici sa te ajutam cu suport tehnic si facem asta din pasiune. Si pentru ca stim ca forta de munca necesita sustinere constanta.

Un lucru excelent pentru productia din agricultura si pentru industria constructiilor este modernizarea din ultimii ani. Tehnologia a facut pasi uriasi pentru a compensa numarul limitat al muncitorilor. Noile ateliere de specialitate lucreaza minuni functionale pentru activitatea ta de teren. Desi poate nu ai un manual de instructiuni cu adevarat util, afla ca fiecare utilaj poate avea micile lui particularitati care, odata cunoscute, iti pot face munca mai usoara.

Un pivot punte Carraro 146953 are si o garantie de 6 luni, pentru defectele din fabrica. Este o piesa pe care o poti cumpara cu toata increderea.

Nu uita ca tot ce faci poate influenta utilajul tau sa functioneze la capacitatea lui maxima sau, dimpotriva, sa arate simptome de uzura prematura la anumite piese. Stiind cateva detalii de ingrijire poti beneficia de o piesa de schimb mai mult timp. Pentru a intretine un pivot, spre exemplu, trebuie sa ai grija la zona de rotire dintre pivot si bucsa, ea trebuie gresata permanent. De asemenea, trebuie ferita de impuritati, altfel piesa se poate uza intr-un timp destul de scurt.

Comanda produsul direct din site-ul nostru sau telefonic, iar noi vom trimite coletul in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara, cu plata ramburs.
In eventualitatea in care esti imobilizat cu utilajul tau, cauta-ne cu incredere, partenerii nostri din diferite zone ale tarii sunt dispusi sa iti ofere cu promptitudine asistenta lor tehnica, acolo unde te afli.

Lasa utilajul tau pe mana profesionistilor!
Montajul… aceasta poveste interesanta, poate deveni o aventura daca nu esti pe drumul cel bun. Toti clientii nostri sunt sfatuiti cu fermitate sa duca utilajele in atelierele de specialitate. Piesele montate de un profesionist, conform indicatiilor producatorului, vor avea o rezistenta mult mai buna in timp.

Un montaj corect este la fel de important precum piesa in sine. Nu uita ca poti beneficia de serviciul nostru gratuit de mentenanta. Cere agentilor nostri toate detaliile de care ai nevoie pentru a solutiona problemele tale.

Specificatii tehnice:
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 1ZF9DLNV-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura