Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion pentru punte Carraro 146953

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 146953
Cod produs
KD0US9F2-A-MI
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa primesti mult mai mult decat niste piese de schimb, afla ca alaturi de noi ai putea sa-ti imbunatatesti intreaga rutina de munca si sa devii din ce in ce mai eficient! Suntem gata sa te ajutam, fie ca ai reparatii de facut, fie ca vrei sa primesti consultanta (gratuita in acest caz) pentru un plus de performanta!
Acum iti propunem acest pinion punte Carraro 146953 - o piesa din categoria celor de transmisie, ce se bucura de excelente review-uri si solicitari din partea muncitorilor din intreaga tara!

Cumpara cu incredere, avem piese de schimb super moderne si fiabile, ce merita investitia!
Pentru a beneficia timp indelungat de o anumita piesa de schimb, singura varianta la care ne gandim este ca ea trebuie sa fie performanta cu adevarat si usor de intretinut! Tinem cont de noile metode de lucru si gazduim, pentru tine, produse de cea mai buna calitate, fabricate in cele mai bune ateliere tehnice din lume.
De pilda, acest pinion pentru punte Carraro 146953 indeplineste toate conditiile pentru a-si indeplini perfect rolul, acela de a transfera cuplul dintre planetara si coroana transmisiei finale. Face parte din ansamblul reductor, unde rezista celor mai grele coditii de munca, fiind prelucrat dintr-un material foarte dur, un aliaj metalic ce a fost tratat termic!

Oferim consultanta fiecarui client si garantam pentru rezultate concrete!
Daca ai ajuns sa cumperi de la noi, vei vedea ca echipa noastra face totul cu usurinta si raspunde imediat solicitarilor tale! Ne asteptam din partea ta sa pui intrebari si sa fii curajos atunci cand ai nevoie de un sfat!
• Te ajutam inca din momentul in care trebuie sa faci o selectie corecta
• Te ajutam atunci cand nu stii unde sa te expui, pentru un montaj perfect
• Te ajutam sa iti stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung al utilajului tau
• Te ajutam cu reparatii de urgenta atunci cand esti in dificultate! Nu te ingrijora, caci indiferent in ce zona te afli, venim catre tine pentru a te asista chiar acolo, daca situatia o impune!

Acest pinion punte Carraro 146953 poate fi achizitionat cu toata increderea, caci se livreaza alaturi de un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Esti hotarat sa cumperi un pinion reductor punte Carraro 146953 nou? Apeleaza unul dintre agentii nostri sau depune o cerere direct in site-ul firmei! Vei vedea ca prelucram imediat datele tale si facem o expediere rapida! Primesti produsul dorit in aproximativ 24 de ore, oirunde in tara cu plata, la livrare!
Sau poti sa ridici si personal comenzile, direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti!

Montajul este urmatorul pas pe care il vei face cu responsabilitate! Alege un profesionist cu experienta, care a mai asamblat si alte transmisii finale, intrucat operatiunea este destul de complicata! Toate piesele trebuie pozitionate perfect in ansamblul reductor, lubrifiate corespunzator si, in cele din urma, ansamblul trebuie etansat optim!
Sa ne orientam si catre elementele conexe!
Adevarul este ca nu ne dorim sa lasam in ansamblu piese ce prezinta urme de uzura! Ar fi momentul cel mai bun sa inlocuim coroana de butuc si capul de planetara!
De asemenea, asigura-te ca nu ai nevoie de simeringuri si oringuri noi pentru etansare, iar pentru o functionare cu o frecare cat mai mica, asigura-te cu acele de rulmenti sunt in regula.

Specificatii tehnice:

• Diametrul interior: 49mm
• Diametrul exterior: 101mm
• Inaltime: 46mm
• Dantura: 31 de dinti

Codul produsului: KD0US9F2-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura