Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar 2327808

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 2327808
Cod produs
EKRTV5XI-RA
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau nu mai functioneaza la capacitate maxima si esti ingrijorat de posibilele surprize in care sa ramana imobilizat? Conform experientelor clientilor nostri, sunt sanse foarte mari sa ai nevoie de o noua piesa de schimb. Pompa de alimentare Caterpillar 2327808 poate ajuta instalatia de combustibil, fiind recomandata ca o piesa de foarte buna calitate.

Pompa de alimentare Caterpillar 2327808 este rezistenta si moderna, are un design unic si se preteaza la un numar foarte mare de utilaje. Este profitabila pentru tine, avand un pret extrem de bun. In plus, agentii nostri iti pot face o oferta personalizata preferintelor tale, strict pe categoria utilajului tau.

Pompa electrica de alimentare Caterpillar 2327808 este o piesa de ultima generatie, europeana si iti ofera un certificat de garantie pentru o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Pe de alta parte, angajatii nostri iti pot explica ce trebuie sa faci pentru o intretinere corecta a pieselor, dar si a utilajului ca atare.

Poti comanda piesa de pe site-ul nostru, sau direct la telefon. Pompa electrica se regaseste tot timpul pe stoc si poate fi achizitionata foarte usor.
Daca iti doresti sa ne intalnim si sa te ajutam cu mai multe informatii, poti ridica personal coletul tau din sediul nostru. Daca este mai comod pentru tine, putem mentine legatura la telefon si sa folosim serviciul de curierat, iar piesa ajunge la tine in aproximativ 24 de ore.

O pompa electrica de combustibil se monteaza de catre un mecanic specialist. Daca nu stii unde sa te duci, noi putem sa iti oferim suport tehnic. Cumparand de la noi, beneficiezi de un serviciu gratuit de mentenanta. Oricand treci printr-o dificultate de acest fel, agentii nostri sunt disponibili pentru tine, sa iesi din situatii neplacute.

Poti sa te bazezi pe disponibilitatea noastra, oricare ar fi problema ta, vrem sa te ajutam sa revii in campul muncii cat mai usor.

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura