Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare excavator Caterpillar 315

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Compatibil cu: Caterpillar 315C
Out Of stock
Descriere
Sistemul de alimentare al utilajului tau este afectat? O pompa de combustibil este un element extrem de important in procesul de pornire al motorului tau. Pompa electrica de alimentare Caterpillar excavator 315 a intrat pe piata utilajelor agricole si de constructii, ca fiind o piesa foarte rezistenta si fiabila, profitabila pentru afaceri, avand un pret excelent.

Se preteaza, de asemenea si la modelul Caterpillar 315C, fiind compatibile.

Pompa electrica de alimentare Caterpillar excavator 315 produs se regaseste oricand pe site-ul nostru si il poti obtine foarte usor, facand o comanda pe site, sau apeland unul dintre agentii nostri de vanzari.

Daca te-ai hotarat sa cumperi o pompa de combustibil din magazinul nostru, ai facut o alegere foarte inspirata. La acest produs primesti o garantie de 12 luni, garantie ce se aplica tuturor defectelor din fabrica.

Pentru o utilizare cat mai corecta a utilajului si pentru o intretinere cat mai buna a elementelor din instalatii, vorbeste cu agentii nostri. Ei sunt disponibili oricand sa iti ofere sfaturi folositoare, ce te vor ajuta sa mentii un motor sanatos si puternic, cat mai mult timp.

Clientii nostri sunt fericitii castigatori ai unor piese de calitate si a unui serviciu gratuit de mentenanta. Nu ezita niciodata sa ne cauti pentru a pune intrebari, sau pentru a obtine o directie potrivita in rezolvarea situatiilor neprevazute.

Noi livram produsele noastre orice adresa ne vei da, in aproximativ 24 de ore (atat cat depinde de noi). Plata lor se face ramburs. De asemenea, te asteptam la sediul nostru pentru a ridica produsele personal. Ne cerem scuze pentru eventualele intarzieri, in situatii de criza, sau evenimente neprevazute fata de care nu avem niciun control.

Suntem perfect constienti ca o piesa uzata poate cauza imobilizarea utilajului, pierderea de timp si de bani. Ne dorim sa te putem ajuta cat mai repede.

Ai unde sa montezi pompa electrica de alimentare? Daca nu stii incotro sa o apuci, suna degraba la sediul nostru si colegii nostri vor stii cum sa te indrume. Noi colaboram cu mai multi tehnicieni, in mai multe puncte de lucru din tara. Daca situatia o cere, putem sa trimitem un mecanic acolo unde te afli, pentru a te ajuta sa rezolvi o situatie neplacuta.

Specificatii tehnice
Debit: 140 litri/ora
Model compatibil: Caterpillar 315C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura