Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Caterpillar 315

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 315
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare excavator Caterpillar 315 nu ai voie sa o ratezi! Serios, chiar este o piesa apreciata de clienti si recomandata de expertii in mecanica. Mecanicii nostri au facut o pasiune din montarea ei. Pompa de motorina este mecanica, iar axul cu came este cel care o actioneaza. O importam de pe teritoriul Uniunii Europene si prezinta aceleasi avantaje ca cea originale, ba chiar are unul in plus. Acela este pretul! Te va costa mult mai putin acest model alternativ. In pachetul pe care ti-l vom expedia dupa plasarea comenzii, vei regasi si o garnitura de etansare.

Excavatoarele Caterpillar 315-A si Caterpillar 315B-L se pot folosi de acest model de pompa fara probleme. Iar daca nu stii exact seria utilajului tau sau nu ai destule date, noi avem un serviciu de consultanta. O echipa bine pregatita in domeniul utilajelor grele iti sta la dispozitie si te poti consulta cu ei indiferent de problema tehnica pe care o ai la excavator. Solutii tehnice optime se gasesc doar daca apelezi la oameni care cunosc bine utilajele si piesele de shimb. Noi i-am adunat pe toti, sa fim siguri ca are cine sa te lamureasca!

Pompa de alimentare excavator Caterpillar 315 - ai gasit cea mai buna oferta!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Pompa de alimentare pentru excavator Caterpillar 315 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 12 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Pompa de alimentare excavator Caterpillar 315 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.

Admisia si iesirea de ??.

Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura