Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Caterpillar 7C2798

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 7C2798
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Caterpillar 7C2798 este una dintre alegerile preferate ale clientilor nostri fideli care au incercat acest produs si au obtinut rezultate foarte bune cu utilajele lor. Este unul dintre motivele principale pentru care o importam din Uniunea Europeana. Desi este o varianta alternativa a piesei originale, este realizata la marea arta. Standardele de calitate au fost respectate si asta se vede in eficienta de care piesa da dovada. Pompa de motorina este mecanica, actionata de axul cu came. Perfecta pentru utilajul tau!

Cere o oferta si descopera faptul ca ai inclusa in pretul de prim importator si garnitura de etansare dintre pompa si blocul motor. Este recomandat sa schimbi si filtrul de motorina cand faci inlocuirea elementului. Noi te putem ajuta si in acest sens, facandu-ti o oferta personalizata la achizionarea lor impreuna. Apoi, ti le vom livra intr-un timp foarte scurt pentru ca stim cat de repede doresti sa iti reiei activitatea. Contacteaza-ne si primesti asistenta tehnica gratuita!

Pompa de alimentare Caterpillar 7C2798 - o piesa de schimb care merita atentia ta!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Pompa de alimentare Caterpillar 7C2798 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare Caterpillar 7C2798 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.

Admisia si iesirea de ??.

Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura