Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa excavator Volvo EC130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo EC130
Cod produs
R9MK4EU0-E-BT
Out Of stock
Descriere
Daca incerci sa gasesti o piesa de calitate la un pret foarte bun ai nimerit unde trebuie! Aceasta garnitura de chiuloasa Volvo EC130 este un articol fabricat in Polonia ce poate inlocui modelul original cu mare succes. Poate asigura un randament ridicat motorului, dovedind rezistenta si asigurand siguranta in exploatare de-a lungul timpului, deoarece este fabricata din materiale de calitate superioara. Pretul ei este foarte avantajos, o livram direct de pe stoc - este alegerea optima pentru utilajul tau, exceptand piesa originala.

Nu iti cheltui banii pe produse net inferioare din punctul de vedere al calitatii. Pana la urma, de ce sa iti sabotezi singur propriile eforturi? Alaturi de echipa noastra, echipamentul tau va da un randament de apreciat iar tu vei fi multumit de investitia facuta. Pe termen lung, buzunarul tau va simti diferenta.

Garnitura de chiuloasa Volvo EC130 - cere oferta si obtine un pret excelent
Cand piesele motorului tau s-au uzat, priveste partea buna! Ai oportunitatea sa iti repari utilajul folosind numai cele mai bune componente. Astfel, vei economisi bani si nu iti vei irosi timpul. De asemenea, vei avea alaturi de tine o echipa de specialisti, gata sa te ajute la fiecare pas.

Comanzi azi si montezi componenta maine. Suna bine, nu?
Ca sa o montezi maine pe utilajul tau, plaseaza azi o comanda. Direct pe site, completand formularul, sau cu un apel la numerele de telefon afisate. Suna-ne daca mai ai intrebari sau doresti sa comanzi, deoarece consilierii nostri tehnici sunt la dispozitia ta. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea produselor pentru utilajul tau!
Mecanic sa te ajute ai?

Garnitura de chiuloasa excavator Volvo EC130 comandata poate fi ridicata in aceeasi zi, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Daca nu poti ajunge la noi, nici o problema. Ajunge componenta la tine, cu serviciile de curierat, a doua zi de la plasarea comanzii. Plata se face ramburs.

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica din partea echipei noastre de service mobil. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte.

Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Ca sa verifici daca se potriveste utilajului tau, apeleaza la unul dintre consultantii nostri tehnici. Garnitura de chiuloasa din imagini este construita pe un schelet metalic incarcat cu clingherit si are insertii siliconice in relief.
Asigura o etansare optima si un montaj usor de realizat, fara a achizitiona alte materiale.

Codul produsului: R9MK4EU0-E-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura