Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru excavator Volvo EC130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo EC130
Cod produs
KARY05T4-C-IA
Out Of stock
Descriere
In depozitul nostru gasesti toate piesele de care are nevoie excavatorul tau! Aceasta pompa de ulei excavator Volvo EC130 este alegerea ideala pentru utilajul tau. Principalele avantaje ale clientului la achizitionarea acestei piese sunt: calitatea excelenta, eficienta maxima si pretul avantajos. Piesa originala este inlocuita perfect de aceasta pompa, iar echipamentul tau va functiona in parametri optimi pentru o perioada foarte lunga de timp! Cere oferta noastra!

Oferim toate detaliile de care ai nevoie despre piesa sau modul de livrare, de aceea nu ezita sa ne suni sau sa ne contactezi online. Unul dintre angajatii firmei noastre iti ofera consultanta tehnica gratuita si te ajuta sa alegi cele mai potrivite piese de schimb pentru utilajul tau. Intreba-i fara retineri despre intretinere corecta a piesei comandate si cu siguranta iti vor da informatii extrem de utile. Mai mult, te sfatuim sa ceri si cateva oferte de consumabile, nu uita ca utilizarea uleiului potrivit creste randamentul excavatorului tau.

Pompa de ulei excavator Volvo EC130 - te ajutam cu un montaj profesionist?

Pompa de ulei este un element esential in sistemul de lubrifiere al unui motor. Sarcina sa principala este de a crea presiune uleiului in sistemul de lubrifiere, facand posibila alimentarea cu ulei de motor catre partile mobile ale motorului cu ardere interna. Lubrifierea corecta permite reducerea frictiunii de la nivelul partilor componente ale motorului si, prin urmare, mentine o temperatura scazuta a acestuia. Atunci cand pompa incepe sa se defecteze, ea nu mai permite o lubrifiere corecta.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Putem livra pompa de ulei excavator Volvo EC130 in orice localitate. Timpul de transport este scurt si pentru a avea siguranta ca ai primit ce ai comandat, iti recomandam sa verifici coletul inainte de a plati. Pentru ca avem acest reper permanent disponibil, il poti achizitiona si direct de la sediul nostru.

Echipa noastra de mecanici te poate ajuta sa montezi rapid pompa de ulei pentru excavator Volvo EC130 comandata. Putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura