Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru excavator Volvo EW140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo EW140
Cod produs
8EJBCMVG-C-IA
Out Of stock
Descriere
Suntem alaturi de tine ca sa fim siguri ca iti indeplinesti obiectivele afacerii! Cum facem asta? Oferindu-ti solutii tehnice de exceptie! Pompa de ulei excavator Volvo EW140 o poti achizitiona de unde vrei, dar nu la acelasi pret avantajos. Noi incercam de fiecare data sa oferim cel mai bun pret la piesele de calitate. Pompa aceasta este o fabricatie europeana de succes, pe care specialistii nostri o recomanda pentru inlocuirea originalului. Iti va fi livrata foarte repede pentru ca este prezenta in depozitul nostru de piese de schimb!

Motorul in sine are nevoie de atentie speciala astfel incat excavatorul sa functioneze in cel mai eficient mod. Va trebui sa il verifici constant. In astfel de situatii, va fi nevoie de interventia mecanicilor specializati. Ignorarea problemelor poate determina pagube semnificative si blocarea utilajului pentru o perioada semnificativa de timp. Noi venim cu o propunere practica si benefica! Contracteaza un serviciu profesionist de mentenanta! Este modul cel mai simplu si eficient sa scapi de o grija in plus, dar si sa economisesti! Vino la ACN si afla detalii!

Pompa de ulei excavator Volvo EW140 - are ca obiectiv eficienta!

Schimbarea pompei de ulei poate fi semnalizata posesorilor de utilaje prin intermediul aparitiei anumitor semne. Scaderea presiunii uleiului de motor: acest lucru este semnalizat prin aprinderea semnalului din bord. Cresterea presiunii uleiului in motor: din cauza presiunii excesive a uleiului, utilajul refuza sa mai porneasca. Consum crescut de ulei: apare din cauza scurgerilor pe la elementele de etansare deteriorate sau din cauza reziduurilor din uleiurile de proasta calitate. In concluzie, este posibil sa fie necesar sa schimbi pompa de ulei daca au aparut semne precum cele descrise mai sus.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa de ulei excavator Volvo EW140 va sosi repede si in siguranta, oriunde in tara, prin curier rapid. Vei efectua plata la livrarea coletului, iar daca doresti si ai mentionat asta in prealabil, ai posibilitatea sa il deschizi si sa verifici starea piesei inainte de a achita. Te asteptam la sediul nostru daca vrei sa ridici personal pompa de ulei comandata.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori de pe intreg cuprinsul tari pot monta pompa de ulei pentru excavator Volvo EW140 sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Ii poti solicita pentru reparatii complexe sau doar revizii periodice. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau pentru o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura