Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa excavator Volvo EW140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo EW140
Cod produs
FW4X73NI-C-BT
Out Of stock
Descriere
Pentru a onora comenzile cat mai repede, avem un stoc pentru aceasta garnitura de chiuloasa Volvo EW140 permanent disponibil. Aceasta componenta este ofertata avantajos, la un pret foarte bun, deoarece este o alternativa ce poate inlocui modelul original cu usurinta. Fabricarea ei are loc in Polonia, unde standardele de calitate sunt inalte, asa incat vei avea asigurata o inlocuire sigura si de durata.

Economiseste bani si timp alaturi de noi. Aici vei gasi piese de schimb calitative, la preturi de nerefuzat. Obiectivul nostru este ca tu sa ai un buldoexcavator functional. Tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda, direct pe site sau apeland telefonic unul dintre consultantii nostri tehnici la numerele afisate.

Garnitura de chiuloasa Volvo EW140 este o piesa rezistenta la un pret accesibil!
Fiecare clipa ce trece in timp ce excavatorul tau este defect te costa bani. Vrei sa revii in timp util la munca? Atunci pune-ti increderea in echipa ACN Piese Utilaje. Te vor ajuta niste oameni cu experienta, care lucreaza intr-un depozit foarte bine aprovizionat. De la selectarea piesei corecte si pana la montaj, este placerea noastra sa te ajutam oricand!

Comanda online sau telefonic
Pentru intrebari, comenzi si consultanta tehnica gratuita, adreseaza-te cu incredere personalului calificat al firmei, la unul dintre numerele de telefon afisate! Trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba despre ea!

Daca ai nevoie de aceasta garnitura de chiuloasa excavator Volvo EW140 trimite-ne datele locatiei tale si o vom expedia prin serviciile de curierat, care ajung la tine a doua zi lucratoare. Nu vei plati un produs nedorit deoarece poti deschide coletul in prezenta curierului, achitand rambursul dupa ce te asiguri de integritatea piesei primite si de calitatea promisa.
Ne poti vizita si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, pentru a ridica coletul personal.

Daca nu intentionezi sa schimbi garnitura personal, avem mecanici experimentati care te pot ajuta, fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe.
Suna si programeaza interventia lor!

Specificatii tehnice

Garnitura de chiuloasa din imagini este construita pe un schelet metalic incarcat cu clingherit si insertii siliconice in relief. Acestea asigura o etansare optima si un montaj usor de realizat, ce nu necesita achizitionarea altor materiale.

Cod piesa: FW4X73NI-C-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura