Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare excavator Akerman EC130 EW130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Excavator Akerman EC130 EW130
Out Of stock
Descriere
Profita de cel mai bun pret al pompei de alimentare pentru excavator Akerman EC130 EW130. In oferta acesteia va fi inclusa si garnitura dintre pompa si bloc motor.

Modelul original este inlocuit cu succes de aceasta pompa a carei caracteristici sunt similare si asigura o durata lunga de functionare. Eficienta si siguranta oferite in munca ne determina sa o recomandam cu mare incredere.

Locul de provenienta este Europa iar comercializarea la nivel national este o activitate de care se ocupa firma noastra. De aceea pompa se afla pe stoc in permanenta, putand fi ridicata si direct de la punctul de lucru din Bucuresti.

Alaturi de ea vei primi un certificat de garantie valabil 1 an de zile prin care nu se vor percepe plati suplimentare in cazul unei situatii nefavorabile.

Pentru a putea fi livrata in localitatea ta intr-un timp foarte scurt apelam la serviciile de curierat rapid. La receptie vei avea un timp minim de verificare al coletului intrucat este necesar sa achiti rambursul doar daca esti multumit de produsul primit.

Detalii suplimentare si consultanta tehnica gratuita iti va oferi personalul nostru tehnic. Suna acum si poti solicita chiar si ajutor la montaj deoarece dispunem de parteneriate cu mecanici din intreaga tara. Acestia pot efectua, la cerere, orice reparatii complexe si se deplaseaza la punctul tau de lucru pentru reviziile necesare echipamentului.

Specificatii tehnice:
Pompa mecanica cu membrana are:
•Prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
•Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
•Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
•Lungimea tijei este de 35 mm
•Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal

Codul piesei este: QUCL5FWK-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura