Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru excavator Akerman EW130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Akerman EW130
Cod produs
UX198K40-C-IA
Out Of stock
Descriere
De ce este aceasta pompa de ulei excavator Akerman EW130 cea mai buna alegere pentru utilajul tau? Deoarece este o productie europeana de succes, pe care specialistii o recomanda in inlocuirea piesei originale. In plus, vei achizitiona o piesa de calitate superioara la un pret avantajos! Montarea acesteia in locul piesei uzate determina o perioada lunga de functionare la capacitate maxima, oferind siguranta in lucru. Vrei sa o comanzi? Nimic mai simplu. Poti plasa o comanda direct pe site sau suni la numerele de telefon afisate.

Ai grija de utilajele tale si inspecteaza-le frecvent, nu uita ca un serviciu complet de mentenanta este cheia unui echipament performant. Urmand aceste sfaturi, vei putea sa faci o intretinere preventiva a utilajelor tale si vei creste productivitatea si eficienta acestora. Daca apelezi la serviciile ACN Piese Utilaje, echipa noastra de specialisti va efectua intretinerea preventiva si nu vei regreta, cu siguranta! E alta treaba sa-ti incepi ziua fara sa te gandesti: “E oara asta ziua in care piesa “X” isi da obstescul sfarsit sau ma mai tine si maine?”

Pompa de ulei excavator Akerman EW130 - piesa care asigura functionarea optima a motorului!

Schimbarea pompei de ulei poate fi semnalizata posesorilor de utilaje prin intermediul aparitiei anumitor semne. Scaderea presiunii uleiului de motor: acest lucru este semnalizat prin aprinderea semnalului din bord. Cresterea presiunii uleiului in motor: din cauza presiunii excesive a uleiului, utilajul refuza sa mai porneasca. Consum crescut de ulei: apare din cauza scurgerilor pe la elementele de etansare deteriorate sau din cauza reziduurilor din uleiurile de proasta calitate. In concluzie, este posibil sa fie necesar sa schimbi pompa de ulei daca au aparut semne precum cele descrise mai sus.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Pompa de ulei excavator Akerman EW130 comandata poate fi ridicata si de la sediul nostru. Sau lasa-ne datele locatiei tale iar serviciile de curierat se prezinta cu coletul tau in cel mai scurt timp. Plata ramburs o poti achita la sfarsit, verificarea piesei fiind prioritara, pentru a avea o relatie buna si de durata.

La cerere, putem oferi si asistenta tehnica in vederea constatarii defectiunilor sau a remedierii acestora pentru motorul utilajului tau, in atelier fix sau la punctul de lucru al utilajului. Pentru remedierea sigura si rapida a defectiunilor cu care te confrunti, foloseste cu incredere acest serviciu.
Pentru a monta pompa de ulei pentru excavator Akerman EW130 noua, reparatii complexe sau revizii periodice, nu ezita si cere detalii unuia dintre consultantii tehnici ai firmei!

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura