Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Carcasa distributie pentru excavator Akerman EW13

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Akerman EW13
Cod produs
8JKMDB1C-RA
Out Of stock
Descriere
O carcasa distributie excavator Akerman EW130 este speranta unui viitor mai bun. Un viitor cu investitii bune, calculate si corecte, in care tu nu mai pierzi timp pretios schimband produse ce s-au defectat inexplicabil. Prelucrata dintr-un aliaj metalic super dur, tratat termic si testat pentru rezistenta de durata! O astfel de carcasa dedicata distributiei unui excavator este o piesa de schimb ce are garantia calitatii!
Componenta noastra este o piesa centrala a angrenajului distributiei. Ne putem gandi la ea ca la un seif ce contine o groaza de lucruri pretioase. In acest seif au loc tot felul de articole centrale care tin tot angrenajul in functiune. De aceea, cel mai important este ca acest seif sa fie sanatos si in perfect rulaj!
Aceasta carcasa distributie excavator Akerman EW130 este un articol sigur!
Inlocuieste carcasa veche atunci cand ea este fisurata, evita sudura, pentru ca nu rezista in timp. Pentru a beneficia de o reparatie completa, schimba si garniturile dintre carcasa si capacul de distributie, dar si garniturile dintre carcasa si bloc motor.

Consultanta gratuita este o sansa la achizitii corecte!
Confortul tau este dat de achizitiile corecte, certificate si verificate! Confortul vine din increderea in partenerii cu care colaborezi, cat si in produsele pe care le rulezi. Alaturi de noi vei gasi toate acestea si mai mult!

Certificarea scrisa este o parte importanta a unei comenzi, iar la noi, ea vine la pachet! Carcasa distributie excavator Akerman EW130 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Carcasa distributie pentru excavator Akerman EW130 este cea mai faina alegere! Si, tot ce ai de facut pentru a o avea cat mai curand, este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Coletul ajunge la tine cat ai clipi!

Iti sugeram sa nu apelezi la tertipuri sau imbarligaturi!
• Stii vorba cu „treaba romaneasca, las-o, ca merge asa!”
• Nu, nu si nu! Nu merge oricum.
• Totul are un scop precis si o regula clara.
• Intreaba un mecanic de cinci stele ce si cum.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura