Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator Caterpillar 226

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 226
Cod produs
XT732AY5-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa asigura transferul combustibilului catre motorul miniincarcatorului. E necesar sa ai o noua pompa de alimentare atunci cand cea veche nu mai da rezultate din cauza uzurii sau a unei defectiuni. O asemenea pompa alimentare Caterpillar 226 este o varianta economica, creata in Europa, care prezinta o serie de calitati importante pentru buna functionare.

Pompa alimentare Caterpillar 226 - performanta este mult mai aproape decat crezi! Alege calitatea!

Cu un design solid si asamblata din materiale rezistente, aceasta pompa de alimentare se livreaza si cu o-ringul pe care il vei folosi la instalarea acesteia. Aceasta pompa se poate monta si pe alte miniincarcatoare din aceeasi serie Caterpillar. Mai mult, reprezinta alegerea ideala daca iti doresti un produs rezistent, la un pret foarte avantajos!

Daca ai intrebari despre aceasta piesa, nu ezita sa le adresezi angajatilor ACN Piese Utilaje la telefon sau folosind WhatsApp. Cand ai nevoie de componente noi, primesti consultanta tehnica, fara sa platesti. Astfel, te asiguri ca faci alegerile corecte.

Certificatul de garantie atribuit acestei componente - pompa de alimentare pentru miniincarcator Caterpillar 226 - este valabil 12 luni. Stai fara grija!

Poti avea aceasta pompa alimentare Caterpillar 226 la adresa dorita in decurs de 24 de ore de la inregistrarea comenzii, indiferent de aria in care te afli. Pentru ca livrarea este efectuata de un curier, nu vei plati inainte de primire. Alta optiune este aceea in care iei produsul direct din depozitul nostru. Dupa ce plasezi o comanda la telefon sau online, te asteptam oricand, cu produsul pregatit pentru transport, la sediul nostru.

Daca ai si alte piese de inlocuit, iar montarea lor cere prezenta unui specialist, noi trimitem un mecanic experimentat chiar acolo unde se afla utilajul. Poti beneficia si de un intreg service mobil, dotat cu tot ceea ce e necesar pentru ca utilajul tau sa functioneze perfect, pe termen lung.

Specificatii tehnice

pompa actionata mecanic cu membrana si cu prinderea in 4 suruburi;
distanta dintre suruburi este de 43 mm, respectiv 14 mm;
diametrul orificiilor de admisie si iesire ale pompei este de 8 mm.

Alte modele de miniincarcator pe care poti monta aceasta pompa de alimentare sunt Caterpillar 226B si Caterpillar 226B2
Trimite mesaj
Din Gura in Gura