Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Caterpillar 3014

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 3014
Cod produs
PJ1DFZRG-RE
Out Of stock
Descriere
Detinem un stoc foarte variat de pompe de alimentare care se aplica pe componentele si utilajele fabricate de Caterpillar. Una dintre ele este o astfel de pompa alimentare motor Caterpillar 3014 din imagini, varianta mecanica.

Pompa alimentare motor Caterpillar 3014 - prezenta oricand in depozitul nostru! Cere detalii!

Produsa in Europa din materiale rezistente, aceasta piesa de schimb este o alternativa aftermarket la un pret foarte accesibil. Se muleaza perfect pe principiile produsului original, diferenta constand doar in numele producatorului. Calitatea sa superioara va fi pe masura asteptarilor tale!

Performanta nu este imposibila! Apeleaza-ne cu incredere!

Aceasta componenta e disponibila pentru livrare imediata si include si o-ringul necesar la montare. Daca ai nevoie de o pompa de alimentare pentru un motor diferit, suna la ACN Piese Utilaje sau scrie-ne pe WhatsApp si vom raspunde cu promptitudine. De asemenea, atunci cand vrei produse de la noi, ai consultanta tehnica fara sa platesti. Poti conta pe ajutorul nostru, oricand si oriunde!

Certificatul de garantie pentru aceasta pompa de alimentare pentru motor Caterpillar 3014 este valabil 12 luni de la data achizitionarii. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Comenzile si livrarile sunt efectuate doar de luni pana vineri. Pentru livrare, termenul de asteptare inseamna 24 de ore de la confirmarea comenzii, iar plata se face in sistem ramburs. Poti opta oricand si pentru ridicarea personala a produsului. Ne gasesti la 10 minute de Bucuresti.

Cauti un mecanic profesionist?

Suna la departamentul nostru tehnic si afla cat de curand acesta va ajunge la adresa la care se afla echipamentul tau. Pentru diagnoza si toate tipurile de reparatii, punem in miscare un service mobil care ajunge rapid acolo unde ai nevoie.

Specificatii tehnice

pompa actionata mecanic cu membrana si cu prinderea in 4 suruburi;
distanta dintre suruburi este de 43 mm, respectiv 14 mm;
diametrul orificiilor de admisie si iesire ale pompei este de 8 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura