Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland TJ4060

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TJ4060
Cod produs
GUO8XTLS-G-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa asigura circulatia lichidului de racire in sistemul motorului, drept urmare este o piesa esentiala pentru buna functionare a motorului. Daca ai nevoie de o astfel de componenta noua, iti oferim o varianta care prezinta cele mai inalte calitati, in ciuda pretului scazut. Pompa de apa New Holland TJ4060 este la noi pe stoc si se livreaza rapid in orice regiune a tarii. Fabricata in Europa, pompa de apa se livreaza imediat din depozitul nostru, alaturi de un o-ring, necesar la inchiderea etansei dintre corpul pompei si blocul motor.

Iti stam la dispozitie in fiecare zi lucratoare. Ne poti suna si te poti interesa de piesele de schimb si consumabilele pe care le avem in catalogul de pe site. Ofertele senzationale de pret te vor convinge sa cumperi si sa te apuci de facut reparatii importante la echipamentul tau. Contacteaza-ne si consultantii nostri iti vor spune ce ai de facut pentru a-ti mentine tractorul intr-o perfecta stare de functionare. Te asteptam cu drag!

Pompa de apa New Holland TJ4060 - ai ales o componenta foarte buna!

Utilajul tau are nevoie de o pompa de apa care sa-si indeplineasca pe deplin functia. Stii care este rolul ei? Pompa de apa face parte din categoria pieselor de motor, ea este cea care protejeaza blocul motor de efectele temperaturilor extreme. Sa tii minte sfatul urmator: asigura-te ca folosesti un antigel de calitate, el va ajuta pompa sa functioneze mai mult timp. Piesa va fi livrata impreuna cu o-ring-ul cu care se etanseaza corpul pompei de apa si blocul motor.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Aceasta pompa de apa pentru tractor New Holland TJ4060 are atribuita o perioada de garantie echivalenta cu un an. O montare incorecta va duce la intreruperea certificatului de garantie. Urmareste pasii simpli trecuti in fisa tehnica a produsului pentru o montare reusita.

Dupa ce ai comandat pompa de apa New Holland TJ4060 prin telefon sau online, un curier o va duce la adresa ta in decurs de 24 de ore. Plata se face doar dupa ce ai verificat continutul coletului. Atunci cand te afli in zona Bucurestiului sau Ilfov, poti veni la sediul nostru si vei prelua direct produsul. Acesta va fi pregatit inca din momentul in care ai plasat comanda.

O echipa de profesionsti iti sta la dispozitie pentru reparatii. Atunci cand tractorul are nevoie de o interventie, suna la departamentul nostru tehnic si vei avea un service mobil la punctul de activitate al utilajului.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura