Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland TS110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TS110
Cod produs
31QB75P4-G-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa mentine temperatura optima a motorului cu care opereaza tractorul tau. Noi vrem sa te folosesti de aceasta piesa in schimbul unui pret la fel de optim, motiv pentru care am importat pompa de apa New Holland TS110 si o livram de indata. Producatorii italieni au fabricat componentele de baza ale pompei de apa. Acestia sunt bine stiuti pentru experienta indelungata in crearea pieselor de schimb de calitate. Pompa de apa se livreaza cu un o-ring pentru etansa dintre corpul pompei si blocul motor.

Este necesar sa cunosti detalii despre piesele pe care le comanzi si ar fi indicat sa fie niste specialisti cei care iti povestesc despre asta. La noi ai un serviciu gratuit de consultanta unde ai oamenii potriviti pentru asta. Afla tot ce tine de piese si de mentenanta tipului tau de tractor! Ei te pot invata cum sa prelungesti perioada de functionare a pieselor, implicit, al intregului ansamblu tehnic. Contacteaza-ne oricand doresti!

Pompa de apa New Holland TS110 - un produs pe care te poti baza!

Piesa aceasta este in stransa legatura cu blocul motor, in asa stransa legatura, incat ti-o livram impreuna cu o-ring-ul cu care se etanseaza corpul pompei de apa si blocul motor. Ca o pompa de apa pentru motor sa functioneze corect, este nevoie de o buna circulare a lichidului de racire, ea este cea care fereste blocul motor de efectele temperaturilor extreme.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Certificatul de garantie este valabil 12 luni de la data facturarii. Ca sa nu intrerupi aceasta garantie, acorda atentie instructiunilor pentru instalarea pompei de apa. Le vei primi in acelasi pachet cu pompa de apa pentru tractor New Holland TS110 si nu ai niciun motiv sa te preocupi cu privire la montare.

Sunt necesare aproximativ 24 de ore ca pompa de apa New Holland TS110 sa ajunga la orice destinatie, incepand cu momentul in care comanda ta a fost confirmata. Comanzi la telefon sau online si platesti la primire. Exista si posibilitatea sa ridici personal pompa de apa daca vii la sediul nostru din zona Bucurestiului. In acest caz, ai pompa de apa in ziua in care ai comandat-o.

Colaboram cu o multime de mecanici capabili din tara, asa ca atunci cand trebuie sa repari tractorul, s-ar putea ca solutia sa fie mult mai aproape decat crezi si mai accesibila totodata. Nu trebuie decat sa contactezi departamentul nostru tehnic si sa faci situatia ta cunoscuta. Noi iti vom propune solutiile potrivite.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura