Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment JLG 7028403

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
7LB0NYMS-O-IA
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam acest rulment JLG 7028403 deoarece stim ca nu exista niciun risc de a intampina probleme in ceea ce-i priveste optima functionare! Vei profita de calitatile sale tehnice pentru o perioada indelungata de timp. Este o piesa originala Carraro, produsa in Japonia, incomparabila calitativ cu alte piese din aceasta categorie. Comand-o acum si uiti ca va fi nevoie sa o mai schimbi! Solicita o oferta pentru acest rulment original si vei fi cu siguranta multumit!

Rulmentii se monteaza in pereche pentru a se asigura o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Recomandam si schimbarea simeringului ce etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac. Astfel, te poti bucura de achizitia facuta, mult timp de aici inainte. Suna-ne acum pentru a afla mai multe detalii sau pentru a plasa o comanda! Consultantii ard de nerabdare sa-ti ofere asistenta gratuita!

Rulment JLG 7028403 - piesa deosebit de rezistenta si fiabila!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Perioada de garantie a acestui rulment JLG 7028403 este de 6 luni, timp in care ii poti inlocui fara probleme, gratuit, daca apar situatii neprevazute. In colet, alaturi de piese, gasesti si certificatul de garantie.

Livram acest rulment JLG 7028403 si perechea lui prin curierat rapid, in toata tara, modalitatea de plata perceputa de noi fiind cea ramburs. Ai posibilitatea de a verifica piesele inaintea platii, cu scopul de a te asigura ca ele se afla in perfecta stare si a evita riscul unor nemultumiri ulterioare. Pentru a le ridica personal, poti veni direct la sediul nostru. Te asteptam!

Cu montajul te ajutam tot noi cu cea mai mare placere si usurinta, deoarece avem colaborari cu mecanici profesionisti din majoritatea zonelor tarii! Acestia se indreapta spre punctul tau de lucru, rapid, avand la indemana toate materialele necesare pentru un montaj profesionist, inclusiv o presa mecanica, de importanta majora, deoarece elimina riscul deformarii rulmentilor. Nu ezita sa ne contactezi in cazul oricarei probleme intampinate la utilajul tau, caci nu exista situatie pentru care sa nu avem solutii! Suna-ne acum si afli tot ceea ce este nevoie!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura