Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru combina Case CHX620

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CHX620
Cod produs
BWHE9MVU-O-IA
Out Of stock
Descriere
Avem pentru tine acest rulment grup conic combina Case CHX620 exceptional! Este perfect pentru utilajul tau datorita faptului ca este o piesa originala Carraro. Asadar, comanzi o piesa de calitate! Este, prin urmare, alegerea ideala pe care ai putea-o face pentru utilajul tau. Rulmentii pe care ii recomandam au fost fabricati in Japonia, din materiale rezistente. Opteaza pentru acest rulment din oferta noastra si nu vei regreta! Pentru comenzi, suntem disponibili la telefon, pe e-mail sau poti completa cererea de oferta propusa pe site.

Rulmentii trebuie montati in pereche, ca sa asiguri o miscare de rotatie fara excentricitate fata de axa a pinionului de atac. Se recomanda si inlocuirea simeringului ce etanseaza puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Fa aceasta schimbare odata cu rulmentii. Vei primi din partea noastra o oferta personalizata! Pentru informatii suplimentare despre acest rulment, suna-ne cu incredere la unul dintre numerele afisate pe site-ul nostru.

Rulment grup conic combina Case CHX620 - produsul are o eficienta maxima!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Acest rulment grup conic pentru combina Case CHX620 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livram acest rulment grup conic combina Case CHX620 comandat prin intermediul serviciilor de curierat rapid, oriunde in tara. Acceptam plata in sistem ramburs, iar tu ai posibilitatea de a verifica starea piesei la primire, inainte de a plati, pentru a te asigura ca totul este in ordine. O alta varianta este sa vii pana la sediul nostru. Te asteptam, dupa ce ai plasat comanda!

Cu montajul te putem ajuta tot noi, doar suna-ne si iti trimitem, direct la punctul tau de lucru, unul dintre mecanicii profesionisti cu care colaboram. Acestia lucreaza intr-un mod exemplar si suficient de rapid cat sa iti continui activitatea in cel mai scurt timp posibil. Orice problema ai intampina la utilajul tau, suna-ne si te ajutam! Contacteaza-ne chiar acum pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura