Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de frana pentru tractor New Holland TL90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TL90
Cod produs
6TYC7OEP-S-IA
Out Of stock
Descriere
Lucrul cu tractorul presupune sa fii in siguranta maxima si sa te poti baza pe el. Iti recomandam sa verifici temeinic functionarea sistemului de franare. Daca observi ca exista pierderi de lichid, una dintre cauze poate fi deteriorarea garniturilor din cilindrii pompei de frana. In acest caz, este important sa inlocuiesti piesa cat poti de repede cu o pompa noua. Noi iti sustinem mereu activitatea si avem pe stoc si aceasta pompa de frana New Holland TL90 la un pret foarte bun! Este o componenta originala Bosch si o poti comanda simplu si rapid - telefonic sau online.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri in legatura cu unul dintre consilierii nostri specializati si sa ne comunici seria de sasiu pentru a ne asigura de compatibilitatea piesei cu tractorul tau. Toti ne dorim sa prelungim durata de exploatare a pompei achizitionate. Este de preferat sa intrebuintam lichidul de frana original, specificat de producatorul tractorului. Daca doresti sa afli mai multe detalii despre produsele si serviciile noastre, apeleaza cu incredere la serviciul de consultanta tehnica gratuita.

Pompa de frana New Holland TL90 - solutia cheie pentru siguranta in mers!

In cazul in care carcasa pompei este uzata, aceasta va provoca distrugerea rapida a garniturilor. Daca este necesar sa inlocuiesti pompa de frana, du utilajul intr-un atelier de service autorizat. Fara cunostinte temeinice de mecanica si fara experienta in astfel de reparatii, posibilele erori de montaj pot afecta serios sistemul de franare. Se necesita reumplerea sistemului de frana cu fluid nou. Nu uita sa verifici mereu lichidul de frana si sa-l schimbi in functie de cerintele producatorului.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Pompa de frana pentru tractor New Holland TL90 beneficiaza de garantie o perioada de sase luni, cu conditia respectarii specificatiilor producatorului.

In cel mult o zi lucratoare de la plasarea comenzii, pompa de frana New Holland TL90 va ajunge la adresa ta, oriunde in Romania. Vei plati marfa atunci cand o vei primi. Lucram cu companii de curierat rapid care accepta sa deschizi coletul si sa verifici bunurile primite, inainte de a achita rambursul. Piesele se pot ridica si direct de la sediul nostru.

Vrei sa montezi rapid si in deplina siguranta noua pompa de frana, intr-un atelier de incredere? Serviciul mobil de asistenta tehnica este la dispozitia ta, oriunde in Romania. Lucram cu mecanici experimentati din toate zonele tarii, gata sa iti vina in ajutor si sa remedieze complet orice defectiune a tractorului. Te rugam sa ne contactezi pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura