Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de frana pentru tractor New Holland TD5010

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD5010
Cod produs
VF7I8SRT-S-IA
Out Of stock
Descriere
Daca pompa de frana a inceput sa dea semne de uzura, iti recomandam sa o inlocuiesti cat mai repede cu o piesa noua, originala. Componentele originale au o durata de exploatare mult mai lunga decat piesele aftermarket si prezinta un nivel superior de siguranta in mers. La noi gasesti pe stoc aceasta pompa de frana New Holland TD5010 la un pret care te va incanta! Iti propunem o piesa Bosch originala, pe care poti sa o comanzi simplu si beneficiezi de un pret de achizitie promotional.

Mecanicii nostri iti recomanda sa folosesti un lichid de frana original pentru a prelungi eficienta garniturilor din cilindrii pompei. Daca pregatesti un proiect complex de reparatii la tractor si doresti sa cumperi mai multe piese, apeleaza cu incredere la personalul nostru calificat pentru a primi o oferta personalizata! Te ajutam sa cumperi piesele adecvate utilajului si tipului tau de activitate, iar tu te bucuri mereu de consultanta tehnica gratuita. O placere sa-ti readuci tractorul la viata cu ajutorul celor de la ACN Piese Utilaje!

Pompa de frana New Holland TD5010 - ea echipeaza tractorul din fabrica!

Cel mai infiorator moment este cand apesi frana si nu se intampla nimic. Pedala este moale si se lipeste de podea fara a avea niciun efect. Este ca intr-un cosmar, doar ca se intampla in realitate. Pompa de frana este centrul sistemului de franare al utilajului. Ea preia comanda de la pedala de frana si transmite lichid simultan catre toate rotile echipamentului care raspund instant si sincronizat la comanda. Pentru siguranta ta si a tuturor celor din jur, ai face bine sa iei masuri urgente!

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Aceasta pompa de frana pentru tractor New Holland TD5010 este asigurata de garantie, conform specificatiilor producatorului. Valabilitatea certificatului este de sase luni de zile!

Iti trimitem pompa de frana New Holland TD5010 oriunde in tara, in cel mult 24 de ore de la comanda. Platesti la livrare. Lucram cu firme de curierat rapid care iti permit sa deschizi coletul si sa verifici la mana marfa primita, inainte de a plati rambursul. Poti ridica piesele si direct de la depozitul nostru!

Vrei sa montezi pompa de frana in conditii optime, intr-un atelier specializat? Ne prezentam la adresa ta cu o echipa de mecanici profesionisti, aflata in judetul tau. Montam pe loc orice piesa cumparata de la noi si readucem rapid tractorul in perfecta stare de functionare. Te rugam sa ne contactezi pentru mai multe informatii sau pentru a programa chiar acum o lucrare de reparatii!

Specificatii tehnice

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura