Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata buldoexcavator Volvo BL61

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61
Cod produs
52IVJ7UQ-IA
Out Of stock
Descriere
Cauti un rulment de cea mai buna calitate? Iti recomandam acest rulment grup conic fata Volvo BL61 extraordinar! Rulmentul din oferta noastra iti ofera toate avantajele unei piese 100% originale. Are un pret mult redus fata de pretul obisnuit al unei astfel de piese de o calitate excelenta. A fost fabricat in Japonia si a dovedit o remarcabila rezistenta in conditii dificile de lucru. Daca doresti sa comanzi, suntem disponibili telefonic, pe e-mail sau direct pe site. Esti foarte aproape de piesa Carraro pe care ti-o doresti!

Rulmentii se monteaza in pereche, asigurandu-se astfel o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Recomandam schimbarea simeringului ce etanseaza puntea din fata, la locul de intrare al pinionului de atac. Pentru informatii suplimentare despre acest rulment, suna la unul din numerele afisate. Vei primi indrumarea necesara complet gratuit! Avem si service mobil, poti beneficia de o reparatie de succes!

Rulment grup conic fata Volvo BL61 - pentru ca e obligatoriu sa fie al tau!
Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Exista o posibilitate foarte mica ca rulmentii, montati corespunzator, sa nu functioneze optim. Dar pentru astfel de situatii, va fi util certificatul de garantie pe care il adaugam in colet alaturi de acest rulment grup conic punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL61 comandat, valabil 6 luni de zile.

Livrare
Livram oriunde in tara, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Poti alege intre aceasta optiune si a veni direct pana la sediul nostru, in vederea ridicarii personale a a cestui rulment grup conic fata Volvo BL61 comandat. Iti oferim avantajul de a putea deschide coletul inaintea platii, astfel incat sa fii sigur ca piesele sunt in perfecta stare.

Montaj
Un montaj corespunzator este foarte important si cel mai indicat ar fi sa fie realizat numai de profesionisti. Nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta, caci noi ne-am creat deja o echipa generoasa de specialisti, pentru a iti usura activitatea si a te ajuta sa ai rezultate maxime cu utilajul tau. Primesti suportul necesar direct la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp posibil, pentru orice interventie ai avea nevoie asupra utilajului pe care il detii. Afla mai multe contactandu-ne chiar acum!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura