Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator frontal JCB 416

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 416
Cod produs
TUXDHGIC-O-BT
Out Of stock
Descriere
Te-ai saturat sa explorezi internetul de la cap la coada, fara sa gasesti componentele de care ai nevoie pentru utilajul tau? Ei bine, poti fi cert de un lucru: cand colaborezi cu firma noastra, iti oferim o experienta tehnica inegalabila! Cum facem asta? Comunicand cu tine asa cum doresti: online, telefonic sau prin e-mail. Totodata, iti punem la dispozitie cele mai fiabile piese de schimb de pe piata, la un pret prietenos cu buzunarul. Pentru un incarcator frontal excelent, iti propunem un rulment butuc JCB 416 nou!

Produsul pe care ti-l propunem este 100% european, fabricat numai din materiale rezistente! O astfel de piesa nu te va lasa la greu mult timp de aici inainte. Totodata, ai parte de ea la un pret foarte atractiv! Care este atuul sau principal? Faptul ca platesti o fractiune din pretul componentei originale, fara sa pierzi un gram de calitate. Rulmentii de butuc recomandati de noi au fost proiectati dupa modelul piesei originale, aderand astfel la cele mai inalte standarde din industrie.

Daca doresti sa iti repari incarcatorul frontal cu o piesa de schimb fiabila si accesibila, acest rulment butuc JCB 416 este alegerea perfecta!
Produsul se vinde ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, comparabila cu piesa originala ca durabilitate si eficienta, dar fiind mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Ti-ar placea sa discuti cu un expert? Apeleaza-ne la nevoie si lasa-ne sa iti oferim o experienta tehnica inegalabila!
Pe langa avantajele enumerate anterior, aici vei avea parte si de un serviciu gratuit de asistenta tehnica. Colegii nostri cu experienta in domeniu iti vor facilita procesul de gasire a componentelor corecte, te vor ajuta sa plasezi comanda si se vor asigura ca totul este asa cum te astepti. De altfel, reparatia ta va fi una rapida: produsele noastre sunt livrate direct din depozitul nostru, de indata ce le-ai comandat.

Dupa plasarea unei comenzi, poti ridica acest rulment butuc pentru incarcator frontal JCB 416 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Daca doresti sa primesti coletul acasa sau la punctul tau de lucru, atunci opteaza pentru livrarea prin intermediul firmelor de curierat rapid! Estimativ, timpul de livrare este de o zi lucratoare, iar metoda de plata este ramburs. De asemenea, vei avea sansa sa verifici continutul pachetului la primire, pentru a te asigura ca totul este in regula. Oricare ar fi alegerea ta, noi iti oferim piesa in cel mai scurt timp cu putinta!

Apeleaza la noi pentru montaj si nu vei regreta alegerea facuta, niciun moment! Colaboram numai cu profesionisti, fapt ce garanteaza ca utilajul tau este pe maini bune. Este important sa folosesti o presa mecanica, pentru a proteja rulmentii, deoarece loviturile de ciocan ii pot afecta iremediabil. Nu iti face griji, caci noi suntem dotati cu tot ceea ce este nevoie pentru o manopera exemplara! Detalii despre achizitia, montajul si intretinerea acestui rulment butuc JCB 416 poti obtine de la agentii nostri din departamentul tehnic.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: TUXDHGIC-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura