Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit diferential pentru incarcator telescopic JCB 530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 530, 530FS, 530LE
Cod produs
HMEVCG0Z-C
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de un kit diferential pentru incarcator telescopic JCB 530 comanda-l chiar acum, de pe stoc! Este ofertat la un pret atractiv, iar componentele sale sunt 6 pinioane, 2 axe si 6 saibe.

Kitul este unul de calitate, fabricat de o companie de renume care se ocupa de solutii alternative eficienta pentru utilajele JCB, cu o experienta de zeci de ani pe aceasta piata. Il recomandam cu incredere pentru fiabilitatea si durabilitatea sa, iar stocul il mentinem disponibil pentru a ajunge rapid la tine.

Setul de reparatie rapida al ansamblului diferential il poti verifica daca este compatibil cu utilajul tau prin intermediul specialistilor nostri. Ei iti acorda consultanta tehnica gratuita la fiecare comanda noua pentru a fi sigur ca alegi mereu piesele potrivite, la cele mai bune oferte.

Comanda o poti plasa astazi pentru a ajunge maine la tine. Se livreaza prin intermediul serviciilor de curierat rapid si se achita ramburs la final. Dorim sa avem o colaborare placuta si de durata, de aceea iti sugeram sa verifici starea pieselor primite in prezenta curierului pentru evitarea oricaror nemultumiri ulterioare.
Totodata, un asemenea kit diferential JCB 530 poate fi ridicat personal, de la punctul nostru de activitate din apropiere de Bucuresti.

Kitul iti sugeram sa fie montat de catre un specialist, iar daca nu ai la cine sa apelezi iti punem la dispozitie unul din mecanicii cu care colaboram. Acesta se va prezenta rapid la echipament pentru a se asigura ca va functiona optim dupa schimbul necesar. In plus, ofera servicii sigure si de durata pentru orice reparatii necesare, de la cele mai simple la cele mai complexe, deci nu ezita sa ne contactezi daca ai nevoie.
Consilierii nostri iti pot oferi mai multe detalii despre mecanicii nostri, deci suna chiar acum!

Specificatii tehnice:

Setul contine:

•2 x pinion cu 12 dinti la exterior si 33 de dinti la interior.
•4 x pinion cu 9 dinti
•2 x ax cu lungimea de 150mm si diametru de 22mm
•4 x saiba de diametru exterior de 54mm si 22mm la interior
•2 x saiba de diametru 82mm la exterior si 50mm la interior

Kitul diferential il poti monta si pe urmatoarele modele JCB: 530FS, 530LE, 530S, 530SXL, 530-95, 530-110 si 530-120.

Produsul are urmatorul cod: HMEVCG0Z-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura