Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit diferential pentru buldoexcavator JCB 3DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator JCB 3DX
Cod produs
MOYD7A48-C
Out Of stock
Descriere
Pe stoc avem mereu piese uzuale la care cererile sunt mari pentru a putea efectua schimbul rapid. O problema pe care dorim sa o depasesti rapid este stationarea din cauza avariilor, de aceea avem pe stoc acest kit diferential JCB 3DX din imagini.

El este format din 6 pinioane, 2 axe si 6 saibe, iar fabricarea lor are loc la o companie de renume, cu zeci de ani de experienta, ce ofera exclusiv piese si solutii alternative pentru utilajele JCB.

Cu toate ca setul de reparatie rapida al ansamblului diferential este alternativ, rezultatele vor fi la fel de satisfacatoare precum cele oferite de original, iar durata de viata la fel de prelungita. Din acest motiv recomandam cu incredere kitul si il mentinem disponibil pe stoc.

Daca vrei sa verifici compatibilitatea acestor piese cu utilajul tau, tehnicienii nostri sunt la dispozitia ta. Ei iti acorda consultanta tehnica gratuita pentru a avea mereu piesele potrivite la cele mai bune oferte.

Comanda o poti ridica de la punctul nostru de lucru din Bucuresti sau o trimitem in alte localitati prin intermediul curieratului rapid. In acest caz receptia are loc a doua zi lucratoare cand poti verifica piesele in prezenta curierului si poti achita rambursul dupa ce te-ai convins ca se afla in stare perfecta.

Dispunem si de o echipa bine pregatita de mecanici care pot interveni rapid la echipamentul tau pentru a efectua montajul optim al pieselor. Tot ce trebuie sa faci este sa suni la numerele de telefon afisate si vei fi pus in contact cu unul din mecanicii care se afla in zona ta de lucru. Acesta se poate prezenta la locatia indicata si pentru alte reparatii necesare, de aceea te incurajam sa afli mai multe detalii contactandu-ne acum!

Specificatii tehnice:

Setul contine:

•2 x pinion cu 12 dinti la exterior si 33 de dinti la interior.
•4 x pinion cu 9 dinti
•2 x ax cu lungimea de 150mm si diametru de 22mm
•4 x saiba de diametru exterior de 54mm si 22mm la interior
•2 x saiba de diametru 82mm la exterior si 50mm la interior

Codul produsului este: MOYD7A48-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura