Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare asphalt paver Caterpillar AP 1200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Asphalt paver Caterpillar AP 1200
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare asphalt paver Caterpillar AP 1200 prezentata in imagini este o solutie alternativa pe care o poti achizitiona chiar acum. Este pe stoc in permanenta si ajunge in localitatea ta in ziua urmatoare.

Locul de provenienta este Europa, iar alaturi de ea vine garnitura care ajuta ca productia sa reziste o vreme indelungata fara probleme. Fiind alternativa, pretul este in avantajul tau, deci poti profita si sa comanzi acum.

Consilierii nostri te ajuta daca nu esti sigur de compatibilitatea ei cu modelul utilajului tau. Fac identificarile in functie de datele acordate si iti ofera consultanta tehnica de specialitate. De aceea, te incurajam sa ne contactezi cand ai nevoie de ajutor in alegerile tale.

Garantia pe care o primesti alaturi de pompa are rolul de a schimba modelul in cazul unei situatii neprevazute. Aceasta are valabilitate 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Comanda o poti ridica in cursul zilei de astazi din depozitul aflat in Bucuresti. Livrarea ei in alta localitate din tara se face prin intermediul curierului si dureaza o zi lucratoare. Plata se achita in sistem ramburs iar pentru siguranta ta ca produsul primit este in stare perfecta iti sugeram sa verifici coletul in prezenta curierului.

Montajul iti sugeram sa fie programat la echipa noastra de service pentru a fi efectuat in mod corect astfel incat sa poti beneficia de garantie si sa exploatezi piesa la capacitate maxima. Acest serviciu iti este pus la dispozitie si pentru alte interventii necesare, deci apeleaza la noi si afla mai multe detalii.

Specificatii tehnice:
•Prinderea in 4 suruburi
•Admisia este de 1/2’’
•Iesirea este de 1/2’’

Pompa are urmatorul cod: RV35WM0D-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura